back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Στη Λέρο έκλεισε την περιοδεία του ο Γιώργος Χατζημάρκος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτη Λέρο έκλεισε την περιοδεία του ο Γιώργος Χατζημάρκος

Στο αγαπημένο του νησί, τη Λέρο, έκλεισε την περιοδεία του ο υποψήφιος περιφερειάρχης κ. Γιώργος Χατζημάρκος.

Ο επικεφαλής της παράταξης “ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ”, έφτασε χθες (Πέμπτη 22.5.2014 στις 16.00) με αεροπλάνο στο νησί της Αρτέμιδος, και ευθύς αμέσως περιόδευσε σε αρκετά μέρη και συνομίλησε με πολίτες και τοπικούς φορείς. 

Στο Παντέλι και στα Άλιντα, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης έτυχε θερμής υποδοχής από τους κατοίκους κάθε ηλικίας, και τους μετέφερε τις βασικές επιδιώξεις του συνδυασμού “ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΑΙΓΑΙΟ” για την επόμενη μέρα της περιφέρειας, ενώ οι κάτοικοι της Λέρου, ευχήθηκαν καλή επιτυχία με τη στήριξη τους στον Γιώργο Χατζημάρκο.

Ο κ. Χατζημάρκος, σε αποκλειστικές δηλώσεις στην εφημερίδα LEROS NEWS, τόνισε:


“Το Νότιο Αιγαίο Μίλησε, η Λέρος μίλησε. Έδωσε το πρόκριμα της Νίκης. Έδωσε καθαρό, ισχυρό, θετικό μήνυμα. Είμαστε πρώτοι, είμαστε ενωμένοι, είμαστε έτοιμοι. Η νίκη κλείδωσε. Τα ψέμματα τελείωσαν. Την Κυριακή παίρνουμε εντολή να γυρίσουμε σελίδα. Δεν είναι σύνθημα, είναι δέσμευση. Είναι καθαρή συμφωνία. Αναλαμβάνουμε την πολιτική ευθύνη, για το Αιγαίο μας, για τα νησιά μας, για τη Λέρο και τα παιδιά μας, για το μέλλον τους. Με θάρρος και τόλμη. Με όραμα και σχέδιο. Η επιλογή είναι μία: ΜΠΡΟΣΤΑ!”

Γιώργος Χατζημάρκος

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ