back to top
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Στη Λέρο ο Συνήγορος του Παιδιού – Ομιλία στο κινηματοθέατρο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτη Λέρο ο Συνήγορος του Παιδιού - Ομιλία στο κινηματοθέατρο

Ο Βοηθός Συνηγόρου του Πολίτη για τα Δικαιώματα του Παιδιού Γ. Μόσχος θα επισκεφτεί τη Λέρο  το 2ήμερο 22& 23 Οκτωβρίου 2017 στο πλαίσιο εκπαιδευτικών δράσεων με θεματικό τίτλο Ένα Σχολείο για όλα τα παιδιά- Διαπολιτισμική επικοινωνία στην Εκπαιδευτική Κοινότητα”.

Την Κυριακή το απόγευμα 22/10/2017 θα συμμετάσχει σε σύσκεψη στα Γραφεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ,  στην οποία θα συμμετάσχουν οι Διευθυντές/Διευθύντριες των Δημοτικών Σχολείων Λέρου καθώς και εκπρόσωποι φορέων  και ΜΚΟ  που ασχολούνται με τις προσφυγικές ροές στο νησί.  

Τη Δευτέρα το πρωί 23/10/2017, θα επισκεφτεί τα Δημοτικά Σχολεία της Λέρου, θα επικοινωνήσει με τα παιδιά της ΣΤ΄ τάξης και θα συζητήσει μαζί τους για τα Δικαιώματα του Παιδιού, έτσι όπως απορρέουν από τις Διεθνείς Συμβάσεις.  

Τη Δευτέρα 23/10, 6μμ στο Κινηματοθέατρο Λακκίου θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση/ομιλία που απευθύνεται στους/στις εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, σε γονείς και στους κατοίκους του νησιού. 

Συνημμένα αποστέλλεται  η σχετική πρόσκληση και αρχείο με πληροφοριακά  στοιχεία για την Ανεξάρτητη Αρχή και τον ομιλητή κ. Γ. Μόσχο.  

Ευχαριστούμε το Δήμο Λέρου για την παραχώρηση του Κινηματοθέατρου για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης  και το ξενοδοχείο BIANCO για τη φιλόξενη διάθεση.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ