back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Στη Διαρκή Επιτροπή Δημ. Διοίκησης, Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης ο Δήμαρχος Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣτη Διαρκή Επιτροπή Δημ. Διοίκησης, Δημ. Τάξης και Δικαιοσύνης ο Δήμαρχος Λέρου

Στην Αθήνα θα μεταβεί ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017, προκειμένου να παραστεί στη Βουλή και να ενημερώσει από κοινού με τους Δημάρχους Λέσβου, κ. Σπύρο Γαληνό, Χίου, κ. Μανώλη Βουρνούς, Σάμου, κ. Μιχάλη Αγγελόπουλο και Κω, κ. Γιώργο Κυρίτση, τα μέλη της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης σχετικά με τη διαχείριση των προσφυγικών ροών στα νησιά του Αιγαίου και να εκφράσουν από κοινού το πάγιο αίτημά τους για την άμεση αποσυμφόρηση των νησιών και την ανησυχία τους όσον αφορά στις αυξημένες ροές.

Η εν λόγω εξέλιξη κρίνεται ιδιαιτέρως σημαντική ενόψει της κλιμακούμενης αύξησης των μεταναστευτικών/προσφυγικών ροών προς τα νησιά μας.

Σημειώνεται ότι η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ορίζεται αρμόδια επί θεμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών, του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης και του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ