back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Σε Λέρο και Λειψούς οι Τρωάδες

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΣε Λέρο και Λειψούς οι Τρωάδες

Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι παραστάσεις που έδωσε το Θέατρο Νοτίου Αιγαίου με τις Τρωάδες του Ευριπίδη στην Λέρο και στους Λειψούς.Πολύς κόσμος παρακολούθησε τις παραστάσεις αυτές και καταχειροκρότησε φωνάζοντας μπράβο.

Πολλοί από τους θεατές που έβλεπαν για πρώτη φορά αρχαίο δράμα ευχαρίστησαν τους ηθοποιούς λέγοντας τους ότι αυτή η παράσταση τους έκανε να νιώσουν περήφανοι που στην Ελλάδα γεννήθηκαν τέτοιοι συγγραφείς.

Ο θίασος επέστρεψε στην έδρα του και θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στο θέατρο Ήχος και Φως κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 21:30 όπως είναι προγραμματισμένες μέχρι τις και τις 14 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζουμε ότι στο έργο πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί όπως: η Μαίρη Βιδάλη, ο Οδυσσέας Σταμούλης, η κυρία Νίτα Παγώνη, η Βάσω Αγγελάκου, η Κατερίνα Ζαφειροπούλου και πολλοί άλλοι ηθοποιοί χωρίς βέβαια να ξεχάσουμε τον Ζαχαρία Αγγελάκο που εκτός από τον ρόλο του Ταλθύβιου υπογράφει και την σκηνοθεσία του έργου.

Η μουσική είναι του Θέμου Μέξη, σκηνικά Νίκου Βασιλαρά, κοστούμια Ελένης Λυρά, χορογραφίες Μαρίας Μανιώτη, φωτισμοί Γιώργου Δανέση.

lerosnews.gr 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ