Τους Λειψούς επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης και παρέστει στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παναγίας του Χάρου.
Σήμερα το πρωί επισκέφθηκε τους Αρκιούς και το μεσημέρι την Κω, όπου είχε συνεργασία με την Εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλο Κω, Μαρία Κυπραίου επί παρουσία και των με υπηρεσιακών παραγόντων των Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κω κατά την οποία εξετάστηκε η πορεία των έργων που εκτελούνται στο νησί της Κω και Νισύρου.
Στα πλαίσια της επίσκεψης του στο νησί της Κω ο Περιφερειάρχης είχε συνεργασία και με τον αρμόδιο για τα έργα αντιδήμαρχο του Δήμου Κω Θεοδόση Νικηταρά.
Έγινε διεξοδική συζήτηση για το ΕΣΠΑ καθώς και για την νέα προγραμματική περίοδο.
Επίσης εξετάστηκαν όλα τα έργα αρμοδιότητας του Δήμου και η εξέλιξη τους.
lerosnews.gr


















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί