Συγκλονιστικό φινάλε έκρυβε ο αγώνας μεταξύ της Α.Ε ΛΕΡΟΥ και του ΠΑΟ ΚΩ. Με γκολ του Αντώνη Πλόχωρου στο 93ο λεπτό η ΑΕΛ εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή που οδηγεί την ομάδα της Λέρου στα σαλόνια της Α΄ κατηγορίας Δωδεκανήσου.
Μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς η ομάδα της Λέρου επιβεβαίωσε τα προγνωστικά καθώς ήταν σαφέστατα η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Παίχτες, προπονητικό team, κόσμος και μέλη του δημοτικού συμβουλίου ξέσπασαν σε δάκρυα χαράς μόλις ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε για τελευταία φορά στο εν λόγω παιχνίδι.
Άπαντες αφιέρωσαν την άνοδο της ομάδας στον υπέροχο κόσμο της ΑΕΛ ο οποίος ήταν καθ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος ο 12ος παίχτης της ομάδας.
Επιμέλεια: Νίκος Ιγνατίδης για το ΑΙΓΑΙΟ TV















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)



ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025