Αγαπητοί φίλοι, Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στη μουσικοθεατρική παράσταση “ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ”, μια ξεχωριστή πολιτιστική εμπειρία που ζωντανεύει μνήμες, ήχους και εικόνες της τοπικής μας παράδοσης.
- Ημερομηνίες: Παρασκευή 1 & Σάββατο 2 Αυγούστου 2025
- Ώρα έναρξης: 21:00
- Τοποθεσία: Δημοτικό Σχολείο Αγίας Μαρίνας, Λέρος
Πρόκειται για μια παράσταση με τραγούδια και χορούς εμπνευσμένους από τη ζωή στο καφενείο και κάτω από τον πλάτανο — σημεία συνάντησης, μνήμης και συνύπαρξης στην λέρικη κοινωνία.
Συντελεστές:
- Σκηνοθεσία: Δευτερής Διαμαντάρας
- Σενάριο: Αντώνης Νταλλάρης
- Καλλιτεχνική επιμέλεια: Ζαχαρούλα Χατζηκωνσταντίνου
- Συνδιοργάνωση: Θεατρική Ομάδα Λέρου, Χορευτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης, ΚΠΕΑ Άρτεμις
Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα και θα ενισχύσει αυτή τη συλλογική προσπάθεια ανάδειξης του πολιτισμού μας.













![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-360x180.webp)




![Λέρος: Πώς θα διαμορφωθεί το πάρκο έξω από την Εκκλησία του Αγ. Νικολάου στο Λακκί – Παρουσιάστηκε η προμελέτη [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/11/PXL_20251101_164142597-120x86.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Μήνυμα Γιάννη Παππά για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου: «Όσο υπάρχει ελληνική ανάσα , δε θα περάσει σκοτάδι χωρίς φως»
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»