back to top
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “FIFA QUALITY” ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΛΑΚΚΙ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΙΣΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ “FIFA QUALITY” ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΛΑΚΚΙ

Ο Δήμαρχος Λέρου στο πλαίσιο αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τα Αθλητικά Σωματεία και εν γένει στους αθλητές και στους πολίτες, ανακοινώνει ότι ο χλοοτάπητας του γηπέδου ποδοσφαίρου Λακκίου, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA και έλαβε σήμα πιστοποίησης (field certificate), σύμφωνα με το πρόγραμμα “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY”, διάρκειας 3 ετών, αρχής γενομένης από την 2-6-2021 έως την 1-6-2024.

Το έργο, εντάσσεται στην πράξη «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων» του Προγράμματος «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», του Υπουργείου Εσωτερικών, με φορέα υλοποίησης τον Δήμο Λέρου και συνολικό προϋπολογισμό 459.739,80 €.

Για το θέμα, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Η πιστοποίηση του νέου χλοοτάπητα με προδιαγραφές της διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA, αποδεικνύει τα υψηλά standard ποιότητάς του, τα οποία αφορούν στην ορθή λειτουργία του σε σχέση με θέματα αθλητικών επιδόσεων, ασφάλειας, αισθητικής, έλλειψης επικινδυνότητας και μακροβιότητας των υλικών.

Έτσι, τόσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, όσο και οι πολίτες, θα μπορούν να αθλούνται και να απολαμβάνουν τις νέες υποδομές του γηπέδου, χωρίς να τίθεται οποιοδήποτε θέμα ασφάλειας.

Ευχαριστώ θερμά τους συνεργάτες μου, τους διευθυντές και το προσωπικό του Δήμου μας, καθώς και όλους τους αθλητές για την υπομονή που έκαναν μέχρι να χρηματοδοτηθεί και να υλοποιηθεί και αυτό το έργο.

Η Λέρος έχει ξεκινήσει ήδη την αντίστροφη μέτρηση προς την υλοποίηση πολλών άλλων σημαντικών έργων, τα οποία θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ