Διήμερη περιοδεία σε Λέρο και Πάτμο θα πραγματοποιήσει ο Κώστας Παπαδάκης, μέλος της ΚΕ και ευρωβουλευτής του ΚΚΕ, την Τρίτη 17 και την Τετάρτη 18 Ιουλίου.
Το πρόγραμμα της περιοδείας έχει ως εξής:
Τρίτη 17 Ιουλίου Λέρος: Περιοδεία στο hot spot και συνάντηση με εργαζόμενους και διοικητή του Κέντρου.
Στις 18.30 δηλώσεις στα ΜΜΕ. Στις 19.30, στην καφετέρια «Γλάρος», συζήτηση με θέμα τις εξελίξεις στην περιοχή και τις θέσεις του ΚΚΕ.
Τετάρτη 18 Ιουλίου, Πάτμος: Το πρωί συνάντηση με τον δήμαρχο του νησιού. Στις 19.00 συγκέντρωση στο «Πάτμιον», με θέμα «Απειλές στο Αιγαίο. Ανταγωνισμοί στην περιοχή. Η θέση του ΚΚΕ».















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου