back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Περιοδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη σε Λέρο και Κω

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠεριοδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Γάκη σε Λέρο και Κω

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Δημήτρης Γάκης συνοδευόμενος από το μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Δημήτρη Τσοποτό, επισκέφθηκαν τα νησιά Λέρο και Κω κατά το τριήμερο 17-19 Ιουλίου.

Την Τρίτη 17 Ιουλίου παρευρέθησαν σε ανοιχτή συνέλευση των μελών και φίλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στη Λέρο, όπου έγινε ανάλυση του εκλογικού αποτελέσματος και συζητήθηκαν η πολιτική συγκυρία και η οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στο νησί της Λέρου.

Διαπιστώθηκε η σημαντική συσπείρωση των μελών του κόμματος και η συμπαράταξη ζωντανών δυνάμεων του τόπου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.

Την Τετάρτη 18-7 αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ με επικεφαλής τον Δημήτρη Γάκη συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λέρου όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα του νησιού και οι δυνατότητες παρέμβασης σε κοινοβουλευτικό επίπεδο για την επίλυση τους. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο θεραπευτήριο Λέρου, όπου έγινε συνάντηση με τη διοίκηση, εκπροσώπους των γιατρών και εκπροσώπους των εργαζομένων.

Στις συναντήσεις αυτές διαπιστώθηκαν τα σημαντικά προβλήματα υποβάθμισης της δημόσιας υγείας με την υποστελέχωση του θεραπευτηρίου, την υποχρηματοδότηση, την έλλειψη προσωπικού αλλά και υγειονομικού υλικού. Ο βουλευτής Δ. Γακής δεσμεύτηκε να πιέσει μέσω του κοινοβουλευτικού ελέγχου για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Το βράδυ της Τετάρτης 18-7 ο Δ. Γάκης παρευρέθηκε σε ανοικτή συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ στην Κω, όπου συζητήθηκε η πολιτική συγκυρία αλλά και τα νέα δεδομένα που προκύπτουν με την κοινοβουλευτική μας εκπροσώπηση για πρώτη φορά στη Δωδεκάνησο από ένα αριστερό βουλευτή.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ