back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: «ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΔΑ Ν. ΛΕΡΟΥ»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ: «ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΔΑ Ν. ΛΕΡΟΥ»

Ο Δήμαρχος Λέρου διακηρύσσει την διενέργεια πρόχειρου διαγωνισμού, με σφραγισμένες προσφορές και αξιολόγηση, με κριτήριο κατακύρωσης την χαμηλότερη τιμή, για την ανάθεση της εργασίας: «ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΧΑΔΑ Ν. ΛΕΡΟΥ», στη θέση Τσίγκουνας, για χρονικό διάστημα εννέα (9) μηνών από την υπογραφή της σύμβασης, με ενδεικτικό προϋπολογισμό 37.816,00€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί στα γραφεία της Τ.Υ. του Δήμου Λέρου (Λακκί, Λέρος) ενώπιον της Επιτροπής Διενέργειας Διαγωνισμών και Αξιολόγησης προσφορών για ανάθεση Υπηρεσιών και Εργασιών (Π.Δ. 28/80), στις 26/11/2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα έναρξης παραλαβής προσφορών την 10:15’’ π.μ και ώρα λήξης την 10:30΄΄π.μ. 

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα, συνεταιρισμοί, ενώσεις και κοινοπραξίες με δυνατότητα παροχής των ανωτέρω υπηρεσιών και διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό.

Κάθε προσφορά θα συνοδεύεται υποχρεωτικά από εγγύηση συμμετοχής υπέρ του συμμετέχοντος για ποσό που θα καλύπτει το 5% της προϋπολογισθείσας δαπάνης εκτός του Φ.Π.Α, ήτοι 1.630,00€.

Για παροχή συμπληρωματικών πληροφοριών, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα γραφεία του Δήμου Λέρου, Τηλ: 2247028040, Φαξ: 2247022937 (κα. Παντερμαράκη Μαρία).

LEROSNEWS.GR 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ