17-08-2019 Τελευταία ενημέρωση: 11:52, στις 16-08-2019

ΠΑΤΜΟΣ: Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 652 φορές

ΠΑΤΜΟΣ: Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο ΔήμαρχοςΣτο νησί της Πάτμου βρίσκεται για διακοπές από τη Δευτέρα 12/8/2013 ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με την οικογένεια του.

Την Τετάρτη το απόγευμα συναντήθηκε με το Δήμαρχο Πάτμου Γρηγόρη Στόικο και συζήτησαν θέματα του Δήμου. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Υπουργό για τη διάταξη που εισηγήθηκε και ψηφίστηκε στη Βουλή σχετικά με την παραμονή των Δημοτικών Αστυνομικών στους Δήμους κάτω των 5.000 κατοίκων. 

Παράλληλα ο Δήμαρχος ζήτησε απ΄ τον Υπουργό να στηρίξει τους μικρούς νησιωτικούς Δήμους και να μην μπουν στη διαθεσιμότητα και κινητικότητα οι υπάλληλοι αυτών των Δήμων.

Ο Υπουργός καθησύχασε το Δήμαρχο, τονίζοντας με έμφαση, ότι οι μικροί Δήμοι πρέπει περαιτέρω να ενισχυθούν κι όχι να απολυθούν υπάλληλοι.

Στη συνέχεια ο Υπουργός ζήτησε να ενημερωθεί για διάφορα θέματα του Δήμου όπως διαχείριση απορριμμάτων, υδροδότηση, βιολογικός, συγκοινωνία και υγεία.

Εις ότι αφορά την παραμονή του στο νησί μας τόνισε, πως είναι ενθουσιασμένος με την Πάτμο και πως είναι ένα νησί πολύ όμορφο με θετικές ιδιαιτερότητες και με καλή λειτουργικότητα.

Τόνισε επίσης πως θα έρχεται τακτικά στο νησί μας και πως ανεπιφύλακτα θα το συστήνει σε φίλους και γνωστούς για να κάνουν διακοπές στην Πάτμο.

lerosnews.gr


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook