back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Παρούσα η Δημοτική Αρχή Λέρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΑΕΛ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαρούσα η Δημοτική Αρχή Λέρου στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της ΑΕΛ

Την εορταστική εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Αθλητικής Ένωσης Λέρου, την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023, τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Λέρου κ. Κόλιας Μιχάλης, καθώς και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΙΣΑΠ κ. Γρεκός Άκης συνοδευόμενοι από τον υποψήφιο στις δημοτικές εκλογές κ. Καπανδρίτη Διονύση.

Ο Δήμαρχος Λέρου, εξήρε το έργο του Προέδρου της ΑΕΛ κ. Μιχάλη Τσάτσου, των μέλών της διοίκησης και των αθλητών για τη πολυετή και σημαντική συμβολή τους, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής στα αθλητικά δρώμενα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού, ευχόμενος μια καλή αθλητική χρονιά χωρίς τραυματισμούς και με πολλές επιτυχίες.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Τσάτσος Μιχάλης αφού ευχαρίστησε τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΙΣΑΠ για την έμπρακτη υποστήριξη στην ομάδα, προχώρησε στην κλήρωση της λαχειοφόρου, καλώντας παράλληλα τον Δήμαρχο να κόψει την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο κ. Αράπης Μιχάλης ο οποίος κέρδισε το φλουρί μαζί με ένα δωρεάν εισιτήριο διαρκείας και ο κ. Καστής Κώστας που κέρδισε μια τηλεόραση.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ