back to top
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Παράταση μέχρι 31/12 στον έλεγχο ΚΤΕΟ για ΛΕΡΟ, ΠΑΤΜΟ, ΛΕΙΨΟΥΣ, ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ και άλλα νησιά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΠαράταση μέχρι 31/12 στον έλεγχο ΚΤΕΟ για ΛΕΡΟ, ΠΑΤΜΟ, ΛΕΙΨΟΥΣ, ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ και άλλα νησιά

Μετά από τις σχετικές διαβουλεύσεις του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιάννη Μαχαιρίδη με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, ικανοποιήθηκε το αίτημα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και υπογράφηκε από τη Γενική Γραμματέα η παράταση της ημερομηνίας υποχρέωσης για τον τεχνικό έλεγχο των οχημάτων και δικύκλων που έχουν την έδρα τους στους Δήμους της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου (Νομοί Δωδεκανήσου και Κυκλάδων).

Η παράταση ισχύει μέχρι 31-12-2014.

Για τον Νομό Δωδεκανήσου εξαιρούνται από την παραπάνω απόφαση:

– τα οχήματα με έδρα τους Δήμους Ρόδου, Κω και Καλύμνου όπου λειτουργεί Ι.ΚΤΕΟ

– όλα τα οχήματα που εκτελούν δημόσιες επιβατικές μεταφορές όπως λεωφορεία ΚΤΕΛ, τουριστικά λεωφορεία, οχήματα μεταφοράς μαθητών, Ε.Δ.Χ. (ταξί), καθώς και τα εκπαιδευτικά οχήματα των σχολών υποψηφίων οδηγών και

– τα οχήματα που μεταφέρουν επικίνδυνα εμπορεύματα (ΑDR) τα οποία θα συνεχίσουν να έχουν υποχρέωση για τεχνικό έλεγχο σύμφωνα με τα ισχύοντα.

Η ανωτέρω παράταση παύει να ισχύει σε όποιο Δήμο λειτουργήσει Ι.ΚΤΕΟ ή υπάρχει η δυνατότητα ελέγχου από κινητή μονάδα ΚΤΕΟ, αφότου ανακοινωθεί πρόγραμμα πρόσκλησης για τεχνικό έλεγχο οχημάτων στην αντίστοιχη περιοχή.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ