Με απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής εκδόθηκε η απόφαση για την «Αποκατάσταση προβλήτα Ε/Γ – Ο/Γ σκαφών του λιμένα Λακκίου Λέρου» (ΑΔΑ: ΨΡΚ8Η-ΒΕ6), προϋπολογισμού 800.000 ευρώ.
Όπως υπογράμμισε ο κ. Παππάς με την απόφαση αυτή εκκινείται ενα κομβικό έργο για τον λιμένα του Λακκίου Λέρου, που αποτελεί καίρια υποδομή του νησιού, ενώ πρόσθεσε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του ως Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, είχε επισκεφτεί το νησί της Λέρου, όπου εξετάστηκαν οι ζημιές που έχει υποστεί η προβλήτα και δρομολογήθηκε η εξεύρεση λύσεων για την αποκατάσταση της.
Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου τόνισε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενος, διότι τα νησιά μας βρίσκονται στο επίκεντρο της πολιτικής της Ελληνικής Κυβέρνησης, δίνοντας λύσεις σε καίρια ζητήματα, εξυπηρετώντας τις ανάγκες των νησιωτών και των επισκεπτών, μέσω της συνεχούς αναβάθμισης των υποδομών.
Γιάννης Παππάς
Βουλευτής Δωδ/σου Ν.Δ.
τ. Υφυπουργός Ναυτιλίας



















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Διαψεύδει τον Μιχάλη Κόλια η Αντιδήμαρχος Ελένη Χέλμη για το Bodrum Cup
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Τιμόθεος Κωττάκης: «Αλλάζει χωροθέτηση η πύλη του Hotspot – Λύση στο πρόβλημα του Ξηροκάμπου»
Λέρος: Ξεχείλισε το ποτήρι στο Νοσοκομείο – Προσβλητική ανάρτηση εργαζομένου οδηγεί σε νομικές ενέργειες