back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ουρανία Ρεμπούλη: H μοναδική Δωδεκανήσια που περιλαμβάνεται στον Σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ για το 2013!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟυρανία Ρεμπούλη: H μοναδική Δωδεκανήσια που περιλαμβάνεται στον Σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ για το 2013!

Στην αγαπημένη της πατρίδα, τη Λέρο, όπου κι έκανε τα πρώτα της βήματα στον κλασικό αθλητισμό και τις αποστάσεις, βρίσκεται πλέον η Ουρανία Ρεμπούλη, αφού εργάζεται ως υπάλληλος στο γυμναστήριο του Δήμου, μετά την αποφοίτησή της από το ΤΕΦΑΑ Αθήνας.

Η κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στα 10000μ. νέων από το καλοκαίρι του 2011 στην Οστράβα, θέλει να συνεχίσει και τη νέα περίοδο σε υψηλό επίπεδο, γι’ αυτό προγραμματίζει τις επόμενες συμμετοχές της στους πρώτους αγώνες με την έγκριση του ΣΕΓΑΣ.

Στον Γύρο Πόλης Σητείας αύριο δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων, κάνοντας την… πρεμιέρα της το πιθανότερο τον Γενάρη. 
Το σημαντικό είναι πως η αθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου συνεχίζει στα 10000μ. και τη νέα περίοδο, χωρίς ν’ αποκλείει τίποτε στο κοντινό μέλλον γι’ αλλαγή αγωνίσματος. 

Επιθυμεί τη συμμετοχή της στους Μεσογειακούς Αγώνες 26-29 Ιουνίου στην Μερσίν της Τουρκίας, με σκοπό τη βελτίωση των επιδόσεων της, παραμένοντας πάντα φιλόδοξη, παρά τις δυσκολίες των καιρών. 

Σημειώνεται ότι η Ουρανία Ρεμπούλη προπονείται πλέον υπό τις οδηγίες του Λευτέρη Μπότσαρη και κοντά στις γιορτές των Χριστουγέννων θα βρεθεί στη Ρόδο για πέντε μέρες πραγματοποιώντας ένα μέρος της κι αλλάζοντας…παραστάσεις προς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Τέλος, να’ αναφερθεί ότι η πρωταθλήτρια από τη Λέρο είναι η μοναδική Δωδεκανήσια που περιλαμβάνεται στον Σχεδιασμό του ΣΕΓΑΣ για το 2013, και συγκεκριμένα στη Δ’ Κατηγορία.

Εφημερίδα Ροδιακή 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ