back to top
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

ΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ: Μια άγνωστη ιστορία…

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟΥΡΑΝΙΑ ΡΕΜΠΟΥΛΗ: Μια άγνωστη ιστορία...

Την προσωπική της περιπέτεια, που γνωρίζουν ελάχιστοι, αποκάλυψε η Ουρανία Ρεμπούλη στην «ΑΡ» μετά τη συμμετοχή της πια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου Ομάδων του Γκέιτσχεντ στην Αγγλία και τους Μεσογειακούς Αγώνες στην Μερσίνα της Τουρκίας. 

Η πρωταθλήτρια του ΓΣΝ Λέρου με το που βρέθηκε στην Αγγλία για τη σημαντική αυτή διοργάνωση στάθηκε άτυχη καθώς έπαθε γαστρεντερίτιδα και ο οργανισμός της ασθένησε τόσο που φάνταζε δύσκολη η συμμετοχή στα 5000μ. 

Παρόλα αυτά, δείχνοντας θάρρος, και με την κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή, στάθηκε στην εκκίνηση στο στάδιο με χιονόνερό μάλιστα, ενώ τερμάτισε την κούρσα με τάσεις λιποθυμίας. Με πόνους ταξίδεψε από την Αγγλία στην Αθήνα κι από κει για την Τουρκία, όπου κατάκτησε την 4η θέση στα 10000μ. ,όπως και στα 5000μ., παρά το ότι ο ΣΕΓΑΣ επισήμως στην ιστοσελίδα του δεν ενημέρωσε τον Τύπο αλλά και τον φίλαθλο κόσμο, για τη συμμετοχή της αθλήτριας από τη Λέρο στο δεύτερο αγώνισμα. 

Η Ουρανία Ρεμπούλη θεωρεί πως αν δεν είχε αυτό το πρόβλημα υγείας, θα μπορούσε τουλάχιστον στα 5000μ. των Μεσογειακών αγώνων να πάρει μέχρι και το ασημένιο μετάλλιο με βάση το πώς κύλησε η κούρσα. 

Εξαιτίας του ότι ο ΣΕΓΑΣ δεν ενημέρωσε για την κατάσταση της Δωδεκανήσιας πρωταθλήτριας, ώστε να γνωρίζει και ο κόσμος την υπερπροσπάθεια για τη συμμετοχή και μόνο στους δύο αγώνες, θεώρησε, κατά κάποιο τρόπο, υποχρέωση να γνωστοποιήσει κάποια στοιχεία. 

Αλλωστε ο στόχος της παρουσίας στις δύο διοργανώσεις για φέτος, επιτεύχθηκε και μένει απλώς μια δυσαρέσκεια για το ότι τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε πολύ καλύτερα. Από δω και πέρα η Ουρανία Ρεμπούλη δραστηριοποιείται στο νησί της ʼρτεμης και επιχειρηματικά με το δικό της γυμναστήριο από τις αρχές Ιουνίου, αφού είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Τέλος, θέλει να ευχαριστήσει τον προπονητή της Λευτέρη Μπότσαρη, τα καταστήματα οπτικών LEROPTICS, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου για την στήριξη και πάνω απ’ όλα τους γονείς της για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια ώστε να τα βγάζει πέρα σε κάθε αγώνα επιτυχημένως.

Εφημερίδα ΡΟΔΙΑΚΗ

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ