back to top
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΕΡΟΥ

Την Παρασκευή 9-7-2021 και ώρα 11.30 π.μ., στο Δημαρχείο Λέρου, ενώπιον του Δημάρχου κ. Μιχάλη Κόλια και παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Γρεκού Άκη και κ. Καστή Δημήτρη, τελέστηκε η Ορκωμοσία του κ. Κοκκώνη Νεκτάριου, ως νέου Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης «Λέρος, με Όραμα και Σχέδιο για Όλους».

Ο νέος Δημοτικός Σύμβουλος κλήθηκε μετά από σχετική πρόσκληση του Δημάρχου μετά την κένωση της θέσης του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κοντραφούρη Αντωνίου λόγω παραίτησης και την έκπτωση από το αξίωμα της αναπληρωματικής δημοτικής συμβούλου κας Γιαννουκά Κουμπάρου Θεοφανίας λόγω μη εμφάνισης της για ορκωμοσία, να καταλάβει την κενωθείσα θέση του τακτικού Δημοτικού Συμβούλου.

Μετά το πέρας της ορκωμοσίας, ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, αφού ευχαρίστησε τον παραιτηθέντα Δημοτικό Σύμβουλο κ. Κοντραφούρη Αντώνη για την μέχρι σήμερα συμμετοχή του στα κοινά της Λέρου και την κα Γιαννουκά Κουμπάρου Θεοφανία συνεχάρη το νέο δημοτικό σύμβουλο κ. Κοκκώνη και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνεργασία στα νέα καθήκοντα που ανέλαβε, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «η Δημοτική Αρχή Λέρου χαίρεται ιδιαίτερα όταν μεσολαβεί για να έρθουν “ξενιτεμένοι” συμπατριώτες μας στον τόπο που γεννήθηκαν, και θα συνεχίσει να εργάζεται προς τον σκοπό αυτό, ευχαριστώντας παράλληλα τους δύο δημοτικούς συμβούλους που συνέβαλαν τα μέγιστα και παραμένουν δίπλα στο δύσκολο έργο της Δημοτικής Αρχής».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ