back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΤΟΥ Make-A-Wish.

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΡΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΤΕΡΙ ΤΗΣ ΕΥΧΗΣ ΤΟΥ Make-A-Wish.

Οι καιροί είναι για όλους μας δυσκολότεροι από ποτέ, αλλά σίγουρα είναι πολύ πιο δύσκολοι για εκείνους που έχουν ένα παιδί στο νοσοκομείο.

Σκοπός δικός μας είναι, μέσα από την εκπλήρωση της ευχής τους, να χαρίσουμε στα παιδιά και τις οικογένειες τους μερικές μαγικές στιγμές, βοηθώντας έτσι να ξεφύγουν έστω και για λίγο, από τη δύσκολη καθημερινότητά τους.

Με τη συγκινητική ανταπόκριση των παιδιών από τα σχολεία μας, τα οποία σχεδόν όλα προμηθεύτηκαν το πολύτιμο αυτό αστέρι, των συμπολιτών μας ,των επαγγελματιών του νησιού και φυσικά με την τελευταία συμμετοχή της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων φτάσαμε στα τετρακόσια (400) αστέρια και συγκεντρώσαμε πάνω από οκτακόσια(800) ευρώ για τους μικρούς αγωνιστές, τα οποία θα καταθέσουμε αύριο.

Ο Δήμαρχος Λέρου εκφράζει τις ευχαριστίες του στην υπεύθυνη της δράσης κα Σπύρου Σοφία, στους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων μας, στους γονείς των παιδιών, στον Πρόεδρο κ. Ήσυχο Δημήτριο , την Αντιπρόεδρο κα Ασβεστά Φωτεινή ,στον κ. Ασβεστά Νικόλαο για την πρωτοβουλία, στα μέλη του Δ.Σ της Πανελλήνιας Ένωσης Λερίων και σε όλους τους συμπολίτες μας και επαγγελματίες του νησιού για την τόσο σημαντική συνεισφορά.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ