back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος , κοπτικής ραπτικής και αρωματικών –φαρμακευτικών φυτών του Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟλοκληρώθηκε η έκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος , κοπτικής ραπτικής και αρωματικών –φαρμακευτικών φυτών του Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου

Την Δευτέρα, 8 Ιουνίου ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ομαδική έκθεση ζωγραφικής, κοσμήματος , κοπτικής ραπτικής και αρωματικών –φαρμακευτικών φυτών  του Κ.Δ.Β.Μ  Δήμου Λέρου. 

Το κοινό είχε τη δυνατότητα να δει από κοντά τις δημιουργίες των εκπαιδευομένων  που συμμετείχαν στα μαθήματα των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2015 , δημιουργίες που άφησαν τις θετικότερες εντυπώσεις .

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης Δήμου Λέρου και ο Δήμος Λέρου  και ο υπεύθυνος για το Κ.Δ.Β.Μ του Δήμου, Αντιδήμαρχος  κ. Κωνσταντινίδης  Ιωάννης , ευχαριστούν και συγχαίρουν  θερμά όλους τους εκπαιδευομένους και εκπαιδευτές  που συμμετείχαν και ένωσαν τις δυνάμεις τους για την εντυπωσιακή παρουσίαση των  δουλειάς τους  .

Το Κ.Δ.Β.Μ Δήμου Λέρου θα συνεχίσει να προσφέρει και φέτος δωρεάν εκπαιδευτικά προγράμματα για όλους τους ενήλικες, προάγοντας τις πολλαπλές διαστάσεις της διά βίου μάθησης. 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ(Υπεύθυνος Δήμου)

ΧΑΤΖΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ(Υπεύθυνη Εκπαίδευσης)

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ