back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι συγγενείς της 24χρονης μητέρας ξεσπούν: “Η Μαρία ήταν καλή μητέρα”

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟι συγγενείς της 24χρονης μητέρας ξεσπούν: "Η Μαρία ήταν καλή μητέρα"

Φως στην τραγωδία με το θάνατο του 34 ημερών βρέφους, που μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Λέρο στο ΠΑΓΝΗ, όπου, δυστυχώς, χθες, εξέπνευσε μετά από 4ήμερη μάχη για τη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες το άτυχο βρέφος πέθανε λόγω “πολυοργανικής ανεπάρκειας συνεπεία υποσιτισμού”, ενώ αναμένεται ο καθηγητής ιατροδικαστικής από την Αθήνα για τις λεπτομέρειες επί του αρχικού συμπεράσματος.

Ξεσπούν οι συγγενείς της 24χρονης. Στους δημοσιογράφους μίλησε σήμερα η κουνιάδα της 24χρονης μητέρας από τη Λέρο, η οποία έχασε χθες το ενός μήνα αγοράκι της, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ.

 

Η Νικολέτα Μπίμπα, αδελφή του στρατιωτικού με τον οποίο θα παντρευόταν η νεαρή μητέρα σε λίγες ημέρες, υποστήριξε σήμερα πως όπως διαπίστωσε και η ίδια, που έμεινε μαζί τους στη Λέρο για λίγες ημέρες, το παιδί τρεφόταν κανονικά και με μεγάλη φροντίδα από τη μητέρα του.

Η κ. Μπίμπα είπε ότι το παιδί ζύγιζε 4 κιλά και όχι 3 όπως ειπώθηκε και υποστήριξε πως όπως της είπε η ιατροδικαστής, δεν έφερε τραύματα και μώλωπες

Σύμφωνα με την αδελφή του στρατιωτικού οι οδηγίες από το νοσοκομείο της Λέρου προς την 24χρονη Μαρία ήταν να ταίζει το παιδί γάλα και χαμομήλι εναλλάξ ανά δύο ώρες, κάτι που ίσως να οδήγησε στα προβλήματα της υγείας του, καθώς δεν έπαιρνε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Οσο για τον θηλασμό και τις βολές προς τη νεαρή μητέρα, υποστήριξε ότι το παιδί ήταν 7μηνίτικο και δεν είχε γάλα.

Η κ. Μπίμπα δήλωσε ότι η οικογένεια θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του νοσοκομείου Λέρου, προσθέτοντας ότι η τραγική ιστορία έχει επηρεάσει και τον αδελφό της, ο οποίος υπέστη σοκ και νοσηλεύται στη Λέρο, γιατί δεν του έδωσαν άδεια από τη Μονάδα του για να συνοδεύσει το βρέφος στο Ηράκλειο.

Πηγή: cretalive.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ