back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Οι «μάγκες» απ’ την Λέρο

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟι «μάγκες» απ’ την Λέρο

Mε τον Δημήτρη Γιαννουκά να είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής στην τελευταία φετινή παράσταση μπροστά στον κόσμο της η Α.Ε Λέρου επικράτησε με 4-0 του Ηρακλή Μαριτσών στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries (A’ όμιλος).

Με το καλημέρα στο ματς οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι είναι το απόλυτο αφεντικό της αναμέτρησης και κατάφερε σχετικά γρήγορα να πετύχει δύο τέρματα με τον Γιαννουκά στο 12’ και τον Πλόχωρο στο 19’.

Οι Λεριοί ήταν κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στον Ηρακλή που ταξίδεψε με απουσίες στην Λέρο και ο Γιαννουκάς με δύο προσωπικά τέρματα, στο 42’ και το 65’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τον θρίαμβο των γηπεδούχων.

Οι «μάγκες» απ’ την Λέρο απέδειξαν και φέτος ότι δίκαια ανήκουν στην Α’ κατηγορία, καταφέρνοντας παρόλο τις δύσκολες συνθήκες λόγω των συχνών ταξιδιών και των ελάχιστων μεταγραφικών επιλογών (όπως και ο Καλυμνιακός) να δείξουν ότι όχι απλά μπορούν να μείνουν στην Α’ αλλά πλέον το κάνουν και πειστικά. Που να είχαν και την στήριξη των παλιών ποδοσφαιριστών της Λέρου…

giafkasports.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ