back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Οφθαλμιατρείο απέκτεισε η Λέρος!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΟφθαλμιατρείο απέκτεισε η Λέρος!

Ο κ. Ιωάννης Παϊσιος ζητώντας μια καλύτερη ζωή για την οικογένεια του, αποφάσισε να εγκατασταθεί στο νησί μας, ανοίγοντας ένα σύγχρονο οφθαλμιατρείο στο Λακκί.

Υπάρχει ρομαντισμός στις μέρες μας; Η απάντηση είναι ΝΑΙ! αν λάβουμε υπόψη μας την απόφαση του κ. Ιωάννη Παϊσιου να αφήσει το «κλεινόν άστυ» και να εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί μας. Ποιοί όμως είναι οι λόγοι που τον οδήγησαν σ’ αυτήν την επιλογή;

«Θέλω για την οικογένεια μου μια καλύτερη ζωή με την άνεση και την ασφάλεια που σου δίνει η κοινωνία του νησιού», ήταν η λακωνική του απάντηση.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μιλάνου και αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές του, εργάστηκε για τρία χρόνια στην Ιταλία. Στη συνέχεια και για μια τριετία εργάστηκε ως Επιμελητής Β στον Ερυθρό Σταυρό, όμως οι συνθήκες εργασίας εκεί δεν του επέτρεπαν να ασκήσει το επάγγελμα του όπως εκείνος είχε μάθει.

Έτσι αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο έρχεται στη Λέρο όπου και αποφασίζει να εγκατασταθεί.

Κάπως έτσι έχει διαδρομή του κ. Παϊσιου που άνοιξε ένα υπερσύγχρονο οφθαλμιατρείο στο Λακκί (δίπλα στην Εμπορική Τράπεζα) και πλέον καλύπτει τις ανάγκες όλων των κατοίκων της Λέρου που μέχρι πρότινος ήταν υποχρεωμένοι να ταξιδεύουν για να επισκεφθούν οφθαλμίατρο.

Στο ιατρείο του κ. Παϊσιου που λειτουργεί καθημερινά (πρωί και απόγευμα) μπορεί πλέον ο κάτοικος της Λέρου και των γύρω νησιών να κάνει πλήρη οφθαλμικό έλεγχο και σε πολύ οικονομικά επίπεδα. Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22470 26535 και 6973481183.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των κατοίκων της Λέρου αυτό το μικρό διάστημα που λειτουργεί το οφθαλμιατρείο. Γνωρίζω ότι χρειάζεται υπομονή ούτως ώστε ο κόσμος να γνωρίσει ότι πλέον η Λέρος έχει το δικό της Οφθαλμιατρείο…»  ήταν η απάντηση του κ. Παϊσιου για το αν είναι ικανοποιημένος από την ανταπόκριση των Λεριών.   

Εφημερίδα “Πνοή της Λέρου” 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ