• Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου στο Δημοτικό Σχολείο Αλίντων

    Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Λέρου στο Δημοτικό Σχολείο Αλίντων

    Αναγνώσεις: 176

Την Πέμπτη 29/10/2015 οι μαθητές των Δ”, Ε” και ΣΤ” τάξεων του δημοτικού σχολείου Αλίντων Λέρου, αλλά και οι δάσκαλοι, είχαν τη χαρά να φιλοξενήσουν τα μέλη του Μοτοσυκλετιστικού Ομίλου Λέρου στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του, τους κυρίους Ιωάννη Θεμέλαρο Έπαρχο Καλύμνου και Νίκο Βασιλικό, οι οποίοι αναφέρθηκαν στους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να μάθουν σημαντικά πράγματα και να εκφράσουν τις απορίες αλλά και τις εμπειρίες τους μέσα από έναν εποικοδομητικό διάλογο.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο γύρω από το πως να κυκλοφορούμε σωστά και με ασφάλεια ως πεζοί αλλά και ως ποδηλάτες και ποιους κινδύνους μπορεί να συναντήσουμε στο δρόμο.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να τα παιδιά να ενημερωθούν, να προβληματιστούν αλλά και να περάσουν ευχάριστα.

Τους ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία τους και για το λιθαράκι που έβαλαν και αυτοί στην γνώση και την παιδεία των μαθητών μας. Θα χαρούμε να τους φιλοξενήσουμε πάλι.

{widget:social-share-button}