back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Νέο γραφείο INTERAMERICAN στην Λέρο – Η υγεία ένα βήμα πιο κοντά

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝέο γραφείο INTERAMERICAN στην Λέρο - Η υγεία ένα βήμα πιο κοντά

Η καθημερινότητα στο νησί μας έχει πολλά πλεονεκτήματα. Υπάρχουν όμως και σημεία που μπορούμε να βελτιώσουμε. Όπως η εύκολη και άμεση πρόσβαση στις ιδιωτικές υπηρεσίες υγείας που, στην δύσκολη ώρα, μπορούν να σώσουν μία ζωή. Κάθε κάτοικος της Λέρου έχει δικαίωμα σε αυτό! Γι’ αυτό το σκοπό η Interamerican ανοίγει ένα νέο γραφείο στη Λέρο.

Κάθε πρόταση υγείας από την INTERAMERICAN περιλαμβάνει την ιδιωτική ασφάλιση υγείας, με καλύψεις για απεριόριστες επισκέψεις σε γιατρούς και διαγνωστικές εξετάσεις, 100% κάλυψη νοσηλείας και επειγόντων περιστατικών και συμπληρωματικές καλύψεις, όπως επιδόματα υγείας. Επιπλέον είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που προσφέρει και υπηρεσίες υγείας, με ένα δίκτυο ιδιόκτητων υπηρεσιών υγείας, εξαιρετικά χρήσιμες για μία νησιωτική χώρα όπως η Ελλάδα.

Άμεση υγειονομική μεταφορά με εναέρια μέσα σε ιδιωτικό νοσοκομείο, σε κάθε επείγον περιστατικό

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η Γραμμή Υγείας 1010 από την Interamerican.  Ένα μοναδικό πλεονέκτημα για κάθε ασφαλισμένο της Interamerican και τους αγαπημένους του. Μία από τις υπηρεσίες που προσφέρει είναι ο συντονισμός της υγειονομικής μεταφοράς. Όταν αντιμετωπίζετε ένα έκτακτο και επείγον περιστατικό από μία ασθένεια ή ένα ατύχημα, μπορεί να κριθεί απαραίτητη η μεταφορά σας στο νοσοκομείο. Σε μία τέτοια περίπτωση, κάθε λεπτό κάνει τη διαφορά. Πώς θα φτάσετε έγκαιρα στο νοσοκομείο; Ποιες είναι οι διαδικασίες; Ποιος θα αναλάβει να τις διαχειριστεί; Ποιος θα φροντίσει τους ανθρώπους σας;

Όπου κι αν βρίσκεστε, το εξειδικευμένο προσωπικό και οι γιατροί του 1010 θα αναλάβουν για σας, βήμα προς βήμα, το συντονισμό της υγειονομικής σας μεταφοράς με ασθενοφόρο, ελικόπτερο ή ακόμα και αεροπλάνο. Στις περιπτώσεις που είναι απαραίτητο, το 1010 φροντίζει και για τη μεταφορά συγγενικών σας προσώπων, ώστε να βρίσκονται κοντά σας ή κοντά στα παιδιά σας. Με το 1010, η INTERAMERICAN φροντίζει τα πάντα για εσάς, ώστε εσείς να επικεντρώνεστε μόνο στην υγεία σας. Για αυτό θέτει στη διάθεσή σας 17 ασθενοφόρα, 3 ελικόπτερα, 4 υγειονομικά αεροπλάνα.

Ενημερωθείτε σήμερα για το σύστημα που αγκαλιάζει τις ανάγκες της υγείας σας

INTERAMERICAN ΛΕΡΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ : ΛΑΚΚΙ , ΛΕΡΟΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ Τ.Κ. 85400 (πλησίον VODAFONE)

ΤΗΛ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: +30 22470-28563 , +30 6944688658

E-mail: liltsis@agency.interamerican.gr

Find us at Social Media:

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ