back to top
Τετάρτη, 23 Οκτωβρίου, 2024

Να οριοθετήσουν τον θαλάσσιο χώρο προς ασφάλεια των λουόμενων καλεί το Λιμεναρχείο τους Δήμους Λέρου – Λειψών

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΝα οριοθετήσουν τον θαλάσσιο χώρο προς ασφάλεια των λουόμενων καλεί το Λιμεναρχείο τους Δήμους Λέρου - Λειψών

Ο Λιμενάρχης Λέρου με επείγον σήμα καλεί τους Δήμους Λέρου – Λειψών καθώς και το ΔΗΛΙΤΑΠ, όπως οριοθετήσουν τον θαλάσσιο χώρο για την αποφυγή ατυχημάτων και την ασφάλεια των λουόμενων από διερχόμενα ταχύπλοα σκάφη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το έγγραφο, κρίνεται απαραίτητο να οριοθετηθούν οι χώροι (όπου υπάρχουν παραλίες και δίαυλοι) με σημαδούρες. Αναλυτικότερα, το έγγραφο του Λιμενάρχη αναφέρει τα εξής:

“ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΗ ΑΤΥΧΗΜΑΤΩΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΛΟΥΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΤΑΧΥΠΛΟΑ ΣΚΑΦΗ ΚΤΛ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΟΓΡΑΜΜΗΣ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑΛΙΕΣ, ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ΄ ΠΟΥ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΙ ΛΟΥΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΙΑΥΛΩΝ ΕΦΟΣΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΠΡΟΒΛΗΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Η ΠΟΝΤΙΣΗ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΣΗΜΑΔΟΥΡΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ), ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΛΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ, ΑΠΟ 6 ΕΩΣ 20Μ (ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΕΥΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ) ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΕΩΣ 10 Μ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΣΗ ΜΕ ΑΝΑΛΑΜΠΟΝΤΕΣ ΛΥΧΝΙΕΣ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ”.

ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΛΕΡΟΥ

ΥΠΟΠ/ΡΧΟΣ ΛΣ

ΜΠΙΛΛΗΡΗΣ ΣΑΚ.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ