back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μήνυμα του Γιάννη Βαγγέλη για τις εκλογές

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜήνυμα του Γιάννη Βαγγέλη για τις εκλογές

Είναι πολύ κρίσιμες οι στιγμές και η ακυβερνησία επιδεινώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση .

Ο ΣΥΡΙΖΑ οι ΑΕ και τα άλλα αντιμνημονικά κόμματα κέρδισαν ένα μεγάλο τμήμα δυσαρεστημένων και αγανακτισμένων ψηφοφόρων.. κατά την μετεκλογική περίοδο και μέχρι σήμερα αποκαλύφθηκε ότι δεν διαθέτουν ούτε αξιόπιστο πρόγραμμα ούτε αίσθημα ευθύνης για να αναλάβουν κυβερνητικό ρόλο. Αντίθετα κινούνται καιροσκοπικά και με ανέφικτες έως παράλογες υποσχέσεις παραπλανούν τον ελληνικό λαό.

Κατά την διαδικασία των διερευνητικών εντολών επέλεξαν και πρόβαλαν τις πιο απίθανες δικαιολογίες για να αποποιηθούν των ευθηνών τους και να οδηγήσουν την χώρα στην ακυβερνησία και σε νέες εκλογές παρά την διαρκή αβεβαιότητα που επηρεάζει καταλυτικά την διεθνή εικόνα της Ελλάδας  και την κάκιστη εικόνα της οικονομίας …

Φαίνεται ότι τους βολεύει περισσότερο στην τακτική τους να έχουν  θέση  προπονητή εξέδρας παρά του παίκτη στο γήπεδο…

Με την ανεύθυνη στάση τους όμως, και τις δημαγωγικές τους υποσχέσεις, θα βάλλουν μπελάδες στο κεφάλι μας, – τους.

Ε, λοιπόν …δεν χρειάζεται να αυτοκτονήσουμε.!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα άλλα –δήθεν- αντιμνημονικά κόμματα δεν έχουν ξεκάθαρες θέσεις για κανένα από τα ζητήματα που θα καθορίσουν το μέλλον – τύχη – της χώρας μας.

Τι να πιστέψουμε?

Θα καταργήσουν το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση?

Θα  την ακυρώσουν μόνο πολιτικά η’ και νομικά?

Ακόμη πιο επικίνδυνοι είναι οι ερασιτεχνισμοί του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΕ ιδίως στην περίπτωση καταγγελίας του μνημονίου όποτε και θα χρειαστούν πάνω από 4 δισεκατομμύρια ευρώ για τις πληρωμές των μισθών και των συντάξεων…( εδώ βέβαια να πούμε ότι το πρόγραμμα των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, όπως παρουσιάστηκε για δημόσια διαβούλευση, και το οποίο ακόμη παραμένει εκεί !!!!! στην δημόσια διαβούλευση!!!! και ενώ πάμε για δεύτερη εκλογική περίοδο μέσα σε 20 ημέρες !!!!!!! καταγράφει απλά την ανερμάτιστη πολιτική που επαγγέλλεται για τη χώρα μας,,,,« θα τα βρουν από τις γερμανικές αποζημιώσεις????».- ζήσε Μαϊ μου να φας τριφύλλι…)..

Να ενημερώσουμε λοιπόν τους κυρίους κυρίους  ανιμνημονικούς …..οτι!!!! :

Εάν καταγγελθούν  το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση τότε θα σταματήσει και η ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, οι οποίες όχι μόνο δεν θα μπορούν να αγοράζουν περισσότερα έντοκα γραμμάτια, όπως φαντάζεται ο κ’ Σταθάκης, αλλά δυστυχώς, δεν θα είναι ικανές να εκτελέσουν τις στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους.

• Θα σταματούσαν οι δανειστές μας να πληρώνουν τις δόσεις του νέου δανείου.
• Η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να πληρώσει τις τρέχουσες υποχρεώσεις της και θα εξαναγκαζόταν να βγει από το ευρώ.
• Η νέα δραχμή θα υποτιμούνταν στο μισό.
• Οι αποδοχές θα έπεφταν στο μισό.
• Οι τιμές θα εκτοξεύονταν σε όλα τα εισαγόμενα προϊόντα, κυρίως στα τρόφιμα και στα καύσιμα.
• Στο μεταξύ, θα έπεφτε στο μισό η αξία των καταθέσεων στις τράπεζες, και η αξία των ακινήτων,.
• Το χρέος θα διπλασιαζόταν!!!!
• Η ΕΛΛΑΔΑ θα ζούσε ολοκληρωτική καταστροφή.

Την πολιτική της πλήρους ανατροπής του μνημονίου και της επαχθούς δανειακής σύμβασης θα μπορούσε να την ακολουθήσει η ηγεσία μιας χώρας με πλούτο και δύναμη που θα ξεπερνούσε τις κορόνες  ενός επικίνδυνου λαϊκισμού..

Αν ήθελε κάποιος να το παίξει Ουγκώ Τσάβες, θα έπρεπε να έχει την οικονομική δύναμη μιας χώρας που δεν χρειάζεται την στήριξη των τρίτων για να συνεχίσει να υπάρχει ως κράτος και πολιτικό σύστημα.

Αυτό που λένε ορισμένοι, δηλαδή να καταγγείλει η Ελλάδα την σύμβαση και συγχρόνως να μείνει στο ευρώ, δεν είναι ουτοπία, αλλά ένα μεγάλο ψέμα…

Η αποκάλυψη του πραγματικού προσώπου του ΣΥΡΙΖΑ και των Α.Ε, η επικίνδυνη ανεπάρκεια τους, η ανυπαρξία προγράμματος, η απειλητική για την χώρα απειρία και αλαζονεία των στελεχών τους, αλλά και τα αόριστα ευχολόγια πρέπει να προβληματίσουν τους πολίτες.

Στις 17 ΙΟΥΝΙΟΥ η ΕΛΛΑΔΑ θα βρεθεί σ’ ένα σταυροδρόμι μεταξύ της ελπίδας και του χάους, μεταξύ της ευρωπαϊκής μας ταυτότητας και της επικίνδυνης απομόνωσης, μεταξύ μιας νέας αφετηρίας αναγέννησης και της απαρχής νέων προκλήσεων.

Οι πολίτες  πρέπει να γνωρίζουν ότι σ’ αυτές τις κρίσιμες για την χώρα στιγμές δεν συγχωρείται, ούτε η αφέλεια, ούτε η ανεπάρκεια, ούτε ο θυμός, ούτε η αγανάκτηση.

 Ακροβατώντας στην άκρη του γκρεμού με την απειλή για έξοδο από το ευρώ « ante portas », η ΕΛΛΑΔΑ δεν χρειάζεται « μαθητευόμενους μάγους ».

• Χρειάζεται ηγέτες με κύρος, με πρόγραμμα και αξιοπιστία.
• Χρειάζεται ένα μεγάλο πατριωτικό ευρωπαϊκό μέτωπο που θα ακούγεται στην ΕΥΡΩΠΗ και θα βάλει την οικονομία σε τροχιά ανάκαμψης.

Η μάχη για της νέες εκλογές δεν αφορά κανένα κόμμα, αφορά το αν η ΕΛΛΑΔΑ θα παραμείνει μέσα στην Ευρώπη, μιαν Ευρώπη που και η ιδία αλλάζει και που έλαβε το μήνυμα τον εκλογών της 6ʰˢ Μα΄ι΄ου

Το πρόβλημα λοιπόν τώρα δεν είναι πια μνημόνιο η’ καταγγελία του μνημονίου.

Το πρόβλημα σήμερα είναι ουσιαστική τροποποίηση του μνημονίου για να μείνουμε στο ευρώ και να βγούμε από την κρίση με ανάπτυξη.

Ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ είναι ο μόνος που μέχρι τώρα ανέπτυξε θέσεις ρεαλιστικές, αποφασιστικές και αποτελεσματικές και ζήτησε την προώθηση συγκεκριμένων τροποποιήσεων, ώστε να επιτύχουν οι στόχοι του οικονομικού προγράμματος και να υπάρξει άμεση ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

Μόνο η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ εγγυάται την Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, την Ελλάδα της Ευρώπης.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΝΟΜΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ

Με αίσθημα ευθύνης και με αγωνία για το μέλλον της χώρας, συμμετέχω στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα.

Ανταποκρίθηκα  στο κάλεσμα ενότητας και αγώνα  του Αντώνη Σαμαρά με δεδομένο ότι η ΝΔ είναι η πατριωτική παράταξη και η μόνη υπεύθυνη δύναμη που διασφαλίζει την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και το πρόγραμμά της δίνει την ελπίδα για έξοδο από την κρίση.

Είμαι ένας από εσάς, ένας άνθρωπος της καθημερινής προσπάθειας και του μόχθου που με ανιδιοτέλεια αγωνίζομαι διαρκώς για ένα καλύτερο αύριο.

ΟΛΟΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ