back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΛΕΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Ενόψει της έναρξης των Πανελληνίων εξετάσεων αύριο Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας εξέδωσε το ακόλουθο μήνυμα:

«Από αύριο το πρωί τα παιδιά μας καλούνται να δώσουν την δική τους μάχη με τις εξετάσεις που εν πολλοίς καθορίζουν το επαγγελματικό τους μέλλον.

Ιστορικά, είναι η πρώτη φορά που η νέα γενιά των μαθητών καλείται να ανταπεξέλθει σε Πανελλήνιες εξετάσεις μετά από ένα πολύμηνο Lockdown, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν και ενδεχομένως θα αντιμετωπίσουν, αφού η εξάπλωση της πανδημίας του Κορωνοϊού δυσκόλεψε το ιδιαίτερα επιβαρυμένο πρόγραμμα των παιδιών μας.

Με ηρεμία, καθαρό μυαλό και πίστη στις δυνάμεις τους θα βγουν νικητές.

Τα παιδία μας, καλούνται από αύριο, μέσα σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, να υλοποιήσουν τα όνειρά τους και να τα κάνουν πραγματικότητα.

Όλοι οι μαθητές, είτε πετύχουν, είτε όχι, πρέπει να γνωρίζουν ότι το πιο σημαντικό μήνυμα που πρέπει να έχουν υπόψιν, είναι πως η ζωή και τα όνειρα που έχουν, δεν σταματούν στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Εύχομαι λοιπόν σε όλα τα παιδιά μας, στις οικογένειές τους αλλά και στους εκπαιδευτικούς, με τη δύναμη της Παναγίας του Κάστρου, να έχουν καλή δύναμη και φυσικά καλή επιτυχία, στις αυριανές Πανελλήνιες εξετάσεις».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ