back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μίκα Ιατρίδη από τη Λέρο: «Η δημιουργία Πύλης Εισόδου θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στο νησί…»

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜίκα Ιατρίδη από τη Λέρο: «Η δημιουργία Πύλης Εισόδου θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στο νησί...»

«Η δημιουργία Πύλης Εισόδου θα δώσει νέα πνοή ανάπτυξης στο νησί, κάτι που χρειάζεται ο τόπος. Δυστυχώς, η συγκυβέρνηση δεν κινείται ανάλογα και για τα θέματα υγείας»


Τη Λέρο επισκέφθηκε η Μίκα Ιατρίδη, προκειμένου να παρευρεθεί στα εγκαίνια του Γραφείου Διαβατηριακού Ελέγχου – Πύλης Εισόδου Schengen, που έγιναν χτες, 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Στο σύντομο χαιρετισμό της η Βουλευτής Δωδεκανήσου σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:


«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για τη Λέρο. Εγκαινιάζουμε σήμερα την Πύλη Εισόδου, η οποία είναι βέβαιο ότι θα δώσει νέα πνοή στην αναπτυξιακή πορεία του νησιού.

Αξίζουν συγχαρητήρια στη Δημοτική Αρχή και το Δήμαρχο που έκαναν όλες τις απαραίτητες ενέργειες και διεκδίκησαν τη δημιουργία της Πύλης.

Για τα ακριτικά νησιά μας, τέτοιες κινήσεις είναι πολύ σημαντικές, γιατί χρειαζόμαστε κάθε είδους υποδομή και υπηρεσία που θα βοηθήσει τους νησιώτες να συνεχίσουν να εργάζονται και να δημιουργούν στο τόπο τους».

Η βουλευτής Δωδεκανήσου συμμετείχε και στη σύσκεψη που έγινε για τα ζητήματα υγείας, παρουσία της Υφυπουργού Υγείας, κυρίας Παπακώστα. Με την ολοκλήρωση της σύσκεψης η Μίκα Ιατρίδη δήλωσε:

«Οι επισκέψεις για το θεαθήναι δεν αρκούν αν δεν δίνονται λύσεις. Η σύσκεψη έδειξε ότι οι κάτοικοι της Λέρου δεν έχουν να περιμένουν τίποτα. Θα πρέπει να έχει υπόψη της η συγκυβέρνηση, και αυτοί που την εκπροσωπούν, ότι οι επισκέψεις τουριστικού χαρακτήρα, μόνο οργή και αγανάκτηση μπορούν να προκαλέσουν στους νησιώτες, οι οποίοι ψάχνουν απαντήσεις στα προβλήματα τους».

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ