back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κοι.Σ.Π.Ε Λέρου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κοι.Σ.Π.Ε Λέρου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Κοι.Σ.Π.Ε Λέρου για τα 10 χρόνια εναλλακτικής επιχειρηματικότητας που έλαβε χώρα χθες (Κυριακή 11.11.2012) στο δημοτικό κινηματοθέατρο Λέρου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας, ο διοικητής του Κ.Θ.Λ κ. Δημήτρης Καρανικόλας, δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και πλήθος συμπατριωτών μας.

Ο συντονισμός έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Υπουργείου Υγείας κ. Γιαννουλάτο Πέτρο και τον Εκπρόσωπο του ΚοιΣΠΕ Λέρου στην ΠΟ ΚοιΣΠΕ κ. Γκουτίδη Χρήστο. Ανάμεσα στις εισηγήσεις που ακούστηκαν, ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι συγκινητικές ομιλίες της κας Καπνουδάκη Αγγελικής και του κ. Δαμιανού Μπερμπάρ που είναι εργαζόμενοι στον ΚοιΣΠΕ και που επιβραβεύτηκαν από το κοινό, με ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. 

Ο Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης (ΚοιΣΠΕ Το.Ψ.Υ. Δωδ/σου) με έδρα τη Λέρο, είναι ο πρώτος ΚοιΣΠΕ που ιδρύθηκε στην Ελλάδα και αποτελεί παράδειγμα υγιούς εναλλακτικής επιχειρηματικότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Μάλιστα, το έτος 2007 επιλέχθηκε ως η βέλτιστη πρακτική από το Contact Point Leader+ που συγκεντρώνει ορθές πρακτικές ανάμεσα στα έργα Leader που υλοποιούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Τέλος, στην εκδήλωση παρουσιάστηκε και η νέα δράση του συνεταιρισμού “LEROS ACTIVE” που αφορά την προσέλκυση εναλλακτικού τουρισμού στο νησί μας (καταδυτικός – περιπατητικός τουρισμός).

lerosnews.gr

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ