back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Μαζικές κινητοποιήσεις από τον εμπορικό κόσμο της Καλύμνου- Ανύπαρκτος ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΜαζικές κινητοποιήσεις από τον εμπορικό κόσμο της Καλύμνου- Ανύπαρκτος ο Εμπορικός Σύλλογος Λέρου

Την ώρα που στο γειτονικό νησί της Καλύμνου ο Εμπορικός Σύλλογος αντιδρά με μαζικές κινητοποιήσεις για την οριστική κατάργηση του Δημοτικού Φόρου Δωδεκανήσου και την επίλυση λοιπών προβλημάτων, στη Λέρο φαίνεται ότι όλα βαίνουν καλώς, αφού δεν υπάρχει καμιά κινητοποίηση από τον Εμπορικό Σύλλογο Λέρου.

Παρών στις κινητοποιήσεις τους και ο …Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου κ. Χαλκιδιός, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Καλυμνίων. Πιο συγκεκριμένα, χθες το πρωί οι Καλύμνιοι επαγγελματίες έκλεισαν τα καταστήματά τους (17/10/2012) και συγκεντρώθηκαν στο Γραφεία του Επιμελητηρίου, όπου αποφάσισαν τη σύνταξη ψηφίσματος με το οποίο ζητούν την οριστική κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Καλύμνιοι επαγγελματίες θα αντιδράσουν έντονα και για το ενδεχόμενο κλεισίματος της ΔΟΥ Καλύμνου…

Στο σχετικό ψήφισμα που εκδόθηκε αναφέρονται τα παρακάτω:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Σήμερα 17 Οκτωβρίου 2012 στις 9:30π.μ. ο Εμπορικός Σύλλογος Καλύμνου «Ο ΕΡΜΗΣ» κάλεσε όλα τα μέλη του Επιχειρηματίες – Έμπορους για Απεργία – Πορεία διαμαρτυρίας στον Δήμο Καλύμνου για κατάληψη και κλείσιμο αυτού , με αίτημα την κατάργηση του αντισυνταγματικού Νόμου περί ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

ΖΗΤΑΜΕ ΑΜΕΣΑ:

Tην οριστική κατάργηση του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Υ.Γ: Οι υπογραφές για την καθολική συμμετοχή όλων των επιχειρηματιών του νησιού μας δείχνοντας την αγανάκτηση τους θα κατατεθούν με αντιπροσωπεία του Δ.Σ. στο Δήμο Καλύμνου.

Στη συνέχεια με πορεία μέσα από τον εμπορικό δρόμο κατευθύνθηκαν στο Δημαρχείο, όπου συμβολικά προέβησαν σε κατάληψη του.

Στη συνέχεια οι διοργανωτές και τα μέλη του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου, απηύθυναν μηνύματα και εστίασαν τις ομιλίες τους στην αντισυνταγματικότητα του νόμου περί ΔΗΦΟΔΩ, ζητώντας την άμεση κατάργηση του.

Να σημειώσουμε ότι αντιπροσωπεία του Εμπορικού συλλόγου, επέδωσε το σχετικό ψήφισμα το οποίο παρέλαβαν οι 3 αντιδήμαρχοι, αφού ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης, με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Άγγελο Καλαθιανάκη και τον Πρόεδρο των Λογιστών Μανώλη Μουσελλή , βρίσκονται στην Αθήνα για το θέμα της επικείμενης κατάργησης της ΔΟΥ Καλύμνου, αλλά και για το θέμα του ΔΗ.ΦΟ.ΔΩ.

Με πληροφορίες από το kalymnos-news.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ