back to top
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
spot_imgspot_img

Top 5 ΔΗΜΟΦΙΛΗ

spot_img

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λιμεναρχείο Λέρου: Την 31η Ιανουαρίου η εκτέλεση βολών

1.Σας γνωρίζουμε ότι θα εκτελεστούν πυρά οπλών ευθυτενούς και καμπύλης τροχιάς στο Πεδίο Βολής Αγ .Κιουράς – Ν.Στρογγύλης την 31 Iανουαρίου 2019 από ώρες 08:00 μέχρι 24:00 αντί των 29 και 30 Ιανουάριου 2019 που ήταν προγραμματισμένες.

2. Χαρακτηριζόμενη ως επικίνδυνη περιοχή η περικλειόμενη μεταξύ των ορίων: Α) ΔΥΤΙΚΟ : Η περιοχή Αγίου Ιωάννη Παρθενίου ( Εγκαταστάσεις Ναυτικού) Β) ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ: Οι νήσοι ΣΤΟΓΓΥΛΗΣ και ΤΡΥΠΗΤΗΣ και ανατολικότερα σε βάθος πέντε (05) Ν.Μ εντός της θάλασσας. Γ) ΝΟΤΙΟ: Ύψωμα ΒΑΓΙΑΣ Δ) ΒΟΡΕΙΟ: Η νοητή γραμμή από Ν.ΑΡΓΧΑΓΓΕΛΟ μέχρι Ν. ΚΑΛΟΠΟΔΙ .

3. Στην παραπάνω περιοχή είναι επικίνδυνή η παραμονή και διέλευσή ανθρώπων – ζώων – οχημάτων – πλωτών μέσων τις προαναφερθείσες ημερομηνίες και ώρες.

4. Επισημαίνεται ιδιαίτερα ότι στην περίπτωση που μετά την εκτέλεση των βολών ανευρεθούν από κατοίκους της περιοχής μη διαρραγέντα βλήματα να ενημερώνονται άμεσα οι στρατιωτικές ή αστυνομικές αρχές.

5. Κατόπιν τούτου παρακαλούμε όπως ενημερώσετε όλα τα σκάφη που ανήκουν στους συλλόγους σας προκειμένου να λάβουν όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας.

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ

Αντιπλοίαρχος Λ.Σ. ΡΙΓΓΑΣ Γεώργιος

{loadmoduleid 270}

Popular Articles