20-04-2019 Τελευταία ενημέρωση: 10:26, στις 19-04-2019

ΛΕΡΟΣ: «Χριστουγεννιάτικο χωριό» από τον Δήμο - Κάλεσμα προς Συλλόγους - Φορείς - Ιδιώτες

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 1218 φορές

Το Κέντρο Κοινότητας δήμου Λέρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, για πρώτη φορά πρόκειται να οργανώσει στο νησί μας Χριστουγεννιάτικο χωριό.

Στο δύσκολο αυτό εγχείρημα μας, σας θέλουμε όλους συμπαραστάτες γι’ αυτό και ζητάμε τη βοήθεια σας. Όσοι από εσάς ενδιαφέρεστε να συνδράμετε με την εθελοντική σας εργασία, θα θέλαμε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο Κοινότητας έως και την ερχόμενη Τετάρτη 14 Νοεμβρίου, στο τηλέφωνο 2247023130 ή στο 6949331135 με την κυρία Ευαγγέλου Βάσω.

Το χωριό θα φιλοξενεί διάφορες δραστηριότητες από Συλλόγους, φορείς αλλά και ιδιώτες που θέλουν να προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες τους (αισθητικοί, κομμωτές, αρτοποιοί, λογοθεραπευτές, μάγειρες και άλλοι). Παρά το ότι υπάρχουν ήδη αρκετές προτάσεις για να το πλαισιώσουν, θα θέλαμε να ακούσουμε και άλλες από όσους το επιθυμούν. Η λειτουργία του χωριού θα είναι από 8 εως 28 Δεκεμβρίου, απογευματινές ώρες, με ελεύθερη είσοδο. Η δική σας συνδρομή θα αφορά ελάχιστες μόνο ώρες, για όποιες και όσες ημέρες το επιθυμείτε και ΟΧΙ για όλη την περίοδο.

Μέσα σε ένα πνεύμα συνεργασίας, αγάπης και αλληλεγγύης πιστεύουμε πως θα καταφέρουμε να προσφέρουμε όμορφες στιγμές όχι μόνο για τους μικρούς μας φίλους, αλλά και για εμάς τους μεγαλύτερους. Στην πρόσκληση αυτή, ας πούμε όλοι ναι…


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook