back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Τρίτη θέση για τον Πανιώνιο Λέρο στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Τρίτη θέση για τον Πανιώνιο Λέρο στο Δωδεκανησιακό πρωτάθλημα!

Για ακόμα μια χρονιά η ομάδα του Πανιωνίου Λέρου ήταν εκ των πρωταγωνιστών στο μπάσκετ της Δωδεκανήσου.

Συγκεκριμένα το τμήμα Παμπαίδων (13-14 ετών) κατέλαβε την 3η θέση στην τελική φάση του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Κω το διήμερο 9-10 Μαΐου. Αυτή ήταν η 9η παρουσία τμήματος του Πανιωνίου Λέρου σε τελική φάση Δωδεκανησιακού Πρωταθλήματος! Φέτος η συμμετοχή και μόνο στην τελική φάση ήταν μια τεράστια επιτυχία για τον Πανιώνιο Λέρου μιας και το ρόστερ της ομάδας απαρτίζεται από αθλητές ηλικιακά μικρότερους. Παρόλ’ αυτά οι αθλητές μας με την καθοδήγηση του κ. Βαγγέλη Νάκου έπαιξαν πολύ όμορφο μπάσκετ και κυριολεκτικά κέρδισαν τις εντυπώσεις στο Κλειστό Γυμναστήριο της ΚΩ.

Ειδικότερα στον ημιτελικό απέναντι στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου, ο Πανιώνιος Λέρου έπαιξε ψυχωμένα και πάλεψε μέχρι το τέλος. Τα παιδιά του Πανιωνίου με το ταλέντο και τη μπασκετική τους παιδεία έδωσαν μια σπουδαία μάχη έχοντας απέναντί τους μια πληρέστερη ομάδα με μεγαλύτερα σε ηλικία παιδιά. Μπορούμε να πούμε ότι «έφτασαν στην πηγή…»  αφού μόλις 3 λεπτά πριν τη λήξη ο αγώνας ήταν ισόπαλος (41-41)! Ωστόσο η αστοχία και η ατυχία σε συνδυασμό με την κόπωση στέρησε τη νίκη από τον Πανιώνιο που ηττήθηκε με σκορ 55-41. Στον άλλο ημιτελικό ο γηπεδούχος Ιπποκράτης Κω επικράτησε της ΕΑ Καλύμνου με σκορ 52-31.

Έτσι ο Πανιώνιος Λέρου την επομένη αντιμετώπισε στον Μικρό Τελικό την ΕΑ Καλύμνου. Από το πρώτο κιόλας λεπτό η ομάδα μας ανέβασε στροφές και παίζοντας υποδειγματικά επικράτησε της πολλά υποσχόμενης ομάδας των «Σφουγγαράδων» με σκορ 59-26 και κατέλαβε την 3η θέση. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εξέλιξη του παιχνιδιού επέτρεψε στον προπονητή κ. Νάκο να δώσει χρόνο ακόμα και στους μικρότερους αθλητές του, οι οποίοι τα πήγαν περίφημα και έδειξαν ότι ο Πανιώνιος Λέρου έχει μέλλον! 

Την ομάδα Παμπαίδων του Πανιωνίου Λέρου στο Final4 της Κω, αποτελούσαν οι αθλητές: Γεωργίου Γ, Χριστοδούλου, Μαχαίρας Ε, Γιαλιζής Π, Δημητρακόπουλος, Κονδυλάκης, Ηλίας, Μαχαίρας Θ, Γεωργίου Σ, Κανάρης, Γιαλιζής Σ.

Συγχαρητήρια σε όλους!

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ