Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Λέρου, για τον τραυματισμό 68χρονης αλλοδαπής η οποία επέβαινε στο Ι/Φ “NAOUSSA” σημαίας Γαλλίας, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στις νότιες ακτές ν. Αρχαγγέλου Λέρου.
Στο σημείο μετέβησαν στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενώ στη θαλάσσια περιοχή βρισκόταν το Α/Κ “ΕΙΡΗΝΗ” Σ.Λ. 211, με την συνοδεία του οποίου το ανωτέρω Ι/Φ κατέπλευσε στο Παρθένι ν. Λέρου.
Η 68χρονη διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Θεραπείας-Κέντρο Υγείας Λέρου, για παροχή πρώτων βοηθειών.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λέρου.










![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)






ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου