back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Τι αναφέρει η AEGEAN – OLYMPIC AIR σχετικά με την άρνηση επιβίβασης σε επιβάτες πτήσης της 4ης Δεκ. 2014 (ΛΕΡΟΣ – ΑΘΗΝΑ)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Τι αναφέρει η AEGEAN - OLYMPIC AIR σχετικά με την άρνηση επιβίβασης σε επιβάτες πτήσης της 4ης Δεκ. 2014 (ΛΕΡΟΣ - ΑΘΗΝΑ)

Απαντητική επιστολή εξέδωσε η AEGEAN & OLYMPIC AIR, σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας Leros News , που αφορά την άρνηση επιβίβασης σε επιβάτες της πτήσης της 4ης Δεκ. 2014.

Στην εν λόγω επιστολή αναφέρονται τα ακόλουθα:

“Αναφερόμενοι στην ανάρτηση που έγινε στο site σας lerosnews.gr την Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου 2014 με τίτλο «Στα κρύα του λουτρού» έμειναν επιβάτες της Olympic Air λόγω άρνησης επιβίβασης!», θα θέλαμε να σας κάνουμε γνωστά τα κάτωθι: 

Τις τρεις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζουμε περιορισμούς στο βάρος απογείωσης των πτήσεων λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών. Συγκεκριμένα οι ισχυροί νοτιάδες αλλά και τα φυσικά εμπόδια που υπάρχουν στην περιοχή του αεροδρομίου (βουνά, φράχτες) μειώνουν το μέγιστο βάρος απογείωσης στο αεροδρόμιο της Λέρου με αποτέλεσμα βάσει και του κανονισμού της εταιρείας για την ασφάλεια των πτήσεων να υποχρεωθούμε να πραγματοποιήσουμε άρνηση επιβίβασης σε έξι επιβάτες.

Οι επιβάτες εξυπηρετήθηκαν ως κάτωθι :

Τρεις επιβάτες επέλεξαν να αναχωρήσουν (αυθημερόν) με τις πτήσεις OA 037-Α3217/04 Δεκεμβρίου, Λέρο-Ρόδο-Αθήνα

Δύο επιβάτες   επέλεξαν να αναχωρήσουν με την πτήση ΟΑ 031/05 Δεκεμβρίου, Λέρο-Αθήνα

Ένας επιβάτης επέλεξε την ακτοπλοϊκή μετάβασή του στην Αθήνα  και άφησε το εισιτήριο του ανοιχτό για επόμενη χρήση.

Σε όλους τους προαναφερθέντες παρήχθησαν οι προβλεπόμενες αποζημιώσεις ενώ σε όλους προσφέρθηκε επιπλέον ένα εισιτήριο δωρεάν σύμφωνα με την πολιτική της AEGEAN που ισχύει πλέον και για τις πτήσεις της Olympic Air. 

Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι μόλις αναλάβαμε την Olympic Air  ανακοινώσαμε δέσμη πρωτοβουλιών για τις άγονες και δεσμευτήκαμε και για περαιτέρω πρωτοβουλίες που δείχνουν την πρόθεση και τη δέσμευση της AEGEAN για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων/επιβατών των άγονων γραμμών, στις οποίες ανήκει και η Λέρος. Επιπλέον θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι η AEGEAN και η Olympic Air σε συνεργασία με την ΥΠΑ και το Υπουργείο Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων, καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε να εξασφαλιστούν οι αναγκαίες βελτιώσεις των υποδομών των αεροδρομίων,  όπου αυτό είναι δυνατό, που θα διευκολύνουν την εξυπηρέτηση των μικρών νησιών, παρά τις περιορισμένες οικονομικές συνθήκες του κράτους. 

Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση”.

{widget:social-share-button}

 

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ