back to top
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Την τρίτη θέση κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ο Μανόλης Άγουρος

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Την τρίτη θέση κατέκτησε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου ο Μανόλης Άγουρος

Το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Κυριακή 1 Ιουλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Χαλκίδας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου  Παμπαίδων Α΄ – Παγκορασίδων Α΄ (Κ16) Νοτίου Ομίλου, στο οποίο συμμετείχε ο αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου Εμμανουήλ Άγουρος.

Ο ταλαντούχος αθλητής μας την πρώτη μέρα των αγώνων κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο στο αγώνισμα του τριπλούν με άλμα στα 12.41μ. βελτιώνοντας σημαντικά το ατομικό του ρεκόρ.

Τη δεύτερη μέρα αγωνίστηκε ξανά στο αγώνισμα του μήκους και κέρδισε την 8η θέση με άλμα στα 5.71μ., σε ένα αγώνισμα με έντονο συναγωνισμό και με τη συμμετοχή περισσοτέρων από 30 αθλητών.

Του αξίζουν συγχαρητήρια τόσο για το αποτέλεσμα, όσο και για την αγωνιστικότητά του, δεδομένου ότι συμμετείχε για πρώτη φορά σε αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος.

Τον αθλητή συνόδεψε ο προπονητής Νικόλαος Ροδάτης.

Τέλος το Δ.Σ. του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου, ο αθλητής και ο προπονητής του, επιθυμούν να ευχαριστήσουν  τον Αποστόλη Καρπαθάκη  ιδιοκτήτη του εστιατορίου ΄΄Ψαροπούλα΄΄στο Παντέλι και το κατάστημα Ειδών Δώρου και Καλλυντικών ΄΄Μαγιόρκα΄΄ στο Λακκί της Ευδοκίας Καρπαθάκη, οι οποίοι κάλυψαν οικονομικά τη δαπάνη για την πραγματοποίηση αυτού του ταξιδιού, προκειμένου ο ανωτέρω αθλητής να μπορέσει να συμμετέχει στον συγκεκριμένο αγώνα.  

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ