back to top
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΥΝΤΕΛ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ - ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΥΝΤΕΛ

Ο Δήμαρχος Λέρου κ Μιχάλης Κόλιας παρευρέθηκε σήμερα 8 Σεπτεμβρίου 2022 στην τελετή Παράδοσης – Παραλαβής Διοικητού ΥΝΤΕΛ, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ.κ.Παισΐου, του Θεοφιλέστατου Επισκόπου Στρατονικείας κ Στεφάνου,του Αντιδημάρχου κ. Δ. Καστή, Εκπροσώπου της Περιφέρειας κ. Ι. Θεμέλαρου, των Διοικητών του νησιού μας, του προσωπικού της ΥΝΤΕΛ, του υπεύθυνου της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας κ. Μ. Ελένη και παρουσία πολιτών.

Κατά την τελετή ο κ. Δήμαρχος αφού εξήρε το έργο του απερχόμενου Διοικητή και Φρουράρχου κ. Παναγιώτη Φιλιππίδη, τον ευχαρίστησε και τον συνεχάρη για την άψογη συνεργασία, τον άριστο τρόπο διοίκησης, το ήθος, την δίκαιη μεταχείριση του προσωπικού και την αγάπη που επέδειξε στην ιδιαίτερη πατρίδα του τη Λέρο.

Τέλος, ο κ. Κόλιας του ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντα που αναλαμβάνει με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει τους στόχους του να φθάσει στην ανώτατη βαθμίδα του Σώματος που υπηρετεί.

Στον αναλαμβάνοντα νέα καθήκοντα και Διοικητή κ. Κ. Συρόπουλο ευχήθηκε υγεία και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνει στο νησί μας, που βρίσκεται στα σύνορα της Ευρώπης, τονίζοντας ότι Εκκλησία, Πολιτική Ηγεσία, Ένοπλες Δυνάμεις και Σώματα Ασφαλείας στο νησί μας λειτουργούν συνεργαζόμενοι άψογα για το καλό του τόπου μας και της χώρας μας.

Ο Δήμαρχος κ. Μιχάλης Κόλιας παρέδωσε στον απερχόμενο Διοικητή εικόνα της Προστάτιδας του νησιού μας Παναγιάς του Κάστρου και το θυρεό του Δήμου μας.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ