back to top
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Συστάθηκε Ομάδα Διοίκησης Έργου για την αποκατάσταση της Χωματερής (ΧΑΔΑ)

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Συστάθηκε Ομάδα Διοίκησης Έργου για την αποκατάσταση της Χωματερής (ΧΑΔΑ)

Την σύσταση ομάδας έργου για την αποκατάσταση της χωματερής (ΧΑΔΑ) στην περιοχή του Τσίγγουνα αποφάσισε ο Δήμαρχος Λέρου.

Ειδικότερα, στην εν λόγω απόφαση δημάρχου (177/2014) αναφέρονται τα εξής:

Ο Δήμαρχος Λέρου Έχοντας υπόψη, κλπ, ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ:

Τη συγκρότηση στο Δήμο Λέρου Ομάδας Διοίκησης Έργου (Ο.Δ.Ε.) για την επιτάχυνση των απαλλοτριώσεων των εδαφικών εκτάσεων που αφορούν τις εργασίες αποκατάστασης του ΧΑΔΑ Λέρου και την εγκατάσταση του εξοπλισμού μεταβατικής διαχείρισης.

1. Έργο της Ο.Δ.Ε είναι ο συντονισμός και η εξειδίκευση των ενεργειών που απαιτούνται για την επιτάχυνση και ολοκλήρωση των διαδικασιών απαλλοτριώσεων .

2. Ο συντονισμός αφορά πέραν από τις υπηρεσίες του Δήμου, ιδιαίτερα τις υπηρεσίες της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής ΠΕΠ Νοτίου Αιγαίου, της Δ/νσης Βιομηχανίας Ενέργειας και Φυσικών Πόρων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και εν γένει όλες τις υπηρεσίες που εμπλέκονται.

3. Η Ο.Δ.Ε. θα λειτουργεί εντός ωραρίου εργασίας και σύμφωνα με τις διατάξεις περί συλλογικών οργάνων.

4. Για τα μέλη της Ο.Δ.Ε. δεν προβλέπεται καμιά αποζημίωση.

5. Ορίζουμε Συντονιστή της Ο.Δ.Ε. τον Έλληνα Χριστόδουλο, υπάλληλο του Δήμου της κατηγορίας-ειδικότητας ΠΕ Πολιτικών Μηχανικών, Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Δόμησης και Τεχνικών Υπηρεσιών, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2247022940 & 694******* και ως μέλη τον Μπαλαμπάνη Ευάγγελο Δημοτικό Σύμβουλο με τηλέφωνο επικοινωνίας 697******* και τον Παραπονιάρη Αθανάσιο Νομικό Σύμβουλο του Δήμου Λέρου με τηλέφωνο επικοινωνίας 697*******.

lerosnews.gr

{widget:social-share-button}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ