back to top
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Συνεχίζονται οι επιτυχίες του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ με την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και τη συνεργασία του Δήμου Ρόδου πραγματοποίησε στη Ρόδο την Κυριακή 20 Οκτώβρη τον Γ΄ αγώνα του Αναπτυξιακού Πρωταθλήματος Στίβου 2013, της κατηγορίας Παμπαίδων – Παγκορασίδων Β΄ στο Δημοτικό Στάδιο Καμείρου.

Έλαβαν μέρος 150 περίπου αθλητές και αθλήτριες από όλα τα σωματεία στίβου της Δωδ/σου με συνέπεια να γίνει ένας πολύ όμορφος αγώνας με καλές επιδόσεις και έντονο συναγωνισμό.

Παρόντες ήταν: το μέλος του Δ.Σ. του κεντρικού ΣΕΓΑΣ κος Μιχαήλ Παυλούς, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΔΩΔ/ΣΟΥ κος Βασ. Ζήκας, παράγοντες των συμμετεχόντων σωματείων και φίλοι του κλασικού αθλητισμού.

Οι αθλητές του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου υπό την καθοδήγηση του προπονητή τους κου Νικολάου Ροδάτη, πραγματοποίησαν μια αρκετά καλή παρουσία με δεδομένο ότι όλοι οι σύλλογοι βρίσκονται στην έναρξη της περιόδου προετοιμασίας τους.

Συγκεκριμένα: ο Κανάρης Ελευθέριος κέρδισε την 1η θέση στο μπαλάκι, ο Νικόλαος Κατραμάδος την 3η θέση στο μήκος, ο Γκινής Αναστάσιος την 1η θέση στη σφαίρα, ο Φαλάδος Σπύρος την 4η θέση στα 60μ.με εμπόδια, ο Μούγκρος Μιχαήλ την 5η θέση στα 150μ. μήκος,, η Αρμενιάκου Αντωνία την 8η θέση στα 150μ., η Κιανιέ Γεωργία την 8η θέση στο μήκος, η Κιανιέ Εμμανουέλα την 5η θέση στα 60μ με εμπόδια, η Γκούνη Μυρτώ την 6η στο μήκος, και η Ανέμη Ευτυχία την 11η θέση στο μπαλάκι.

Επίσης η ομάδα των αγοριών (ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΜΟΥΓΚΡΟΣ ΜΙΧΑΗΛ – ΦΑΛΑΔΟΣ ΣΠΥΡΟΣ –ΓΚΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ) κέρδισε την 3η θέση στη σκυτ/μία 4χ60 και η ομάδα των κοριτσιών (ΚΙΑΝΙΕ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΙΑΝΙΕ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛΑ – ΓΚΟΥΝΗ ΜΥΡΤΩ – ΑΡΜΕΝΙΑΚΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ) την 7η θέση στο ίδιο αγώνισμα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ