back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λέρος: Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού ενόψει της νέας Τουριστικής περιόδου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Συνεδρίαση της Επιτροπής Τουρισμού ενόψει της νέας Τουριστικής περιόδου

Ολοκληρώθηκε η προγραμματισμένη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού παρουσία των μελών της επιτροπής, του Διοικητή του ΑΤ Λέρου Αστυνόμο Β κ. Κωνσταντίνος Πολυδωρόπουλος, του Υπαστυνόμου Β κ. Αντώνιο Δήμογλου, προέδρων εμπορικού συλλόγου, ξενοδόχων, ενοικιαζομένων δωματίων, Καφεζυθεστιατόρων, επαγγελματιών ταξί , του μοτοσυκλετιστικού και του ποδηλατικού συλλόγου.

Ο Δήμαρχος κ. Κόλιας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, έκανε έναν απολογισμό όσον αφορά τη διαχείριση της πανδημίας, των προβλημάτων που προέκυψαν τα δύο τελευταία έτη και την προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής λήψης ευνοϊκών μέτρων για την ανακούφιση των επαγγελματιών, τόνισε ότι πρέπει όλοι να είμαστε έτοιμοι να υποδεχθούμε τους επισκέπτες της ερχόμενης τουριστικής περιόδου που ευελπιστεί ότι θα εξελιχθεί ομαλά.

Επίσης, τόνισε ότι πρέπει να δείξουμε σεβασμό προς τους επισκέπτες αλλά και να μεριμνήσουμε για την ασφάλεια, την ευχαρίστηση και την άνετη διαμονή τους λαμβάνοντας εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής όλα τα απαιτούμενα μέτρα τάξης σε συνεργασία με το ΑΤ και το Λιμεναρχείο Λέρου.

Τέλος, ο κ. Κόλιας ανακοίνωσε ότι εκτός αστάθμητων παραγόντων έχουν προγραμματιστεί για το νησί μας αφίξεις κρουαζιερόπλοιων και τουριστικών σκαφών από τα απέναντι τουρκικά παράλια.

Ας δείξουμε επαγγελματισμό, αλληλεγγύη και θετικό πνεύμα.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ