Συνάντηση με τον Βουλευτή Δωδεκάνησου της ΝΔ κ. Παππά Ιωάννη είχε ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2019.
Στην εν λόγω συνάντηση στην οποία ήταν παρόντες o Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λέρου Καλύμνου και Αστυπάλαιας κ.κ. Παΐσιος, o Αρχιερατικός Επίτροπος Λέρου κ.κ. Νικόδημος Φωκάς και ο Αντιδήμαρχος κ. Καστής Δημήτριος, συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
1. Τέθηκε προς συζήτηση και ζητήθηκε η βοήθεια του κ. Παππά μέσω του θεσμικού του ρόλου αναφορικά με το μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Λέρος με τον υπεράριθμο αριθμό προσφύγων/μεταναστών.
2. Έγινε εκτενής συζήτηση για το «Τέλος Πλοίων Αναψυχής και Ημερόπλοιων (ΤΕΠΑΗ)», που έχει επιβάλει η προηγούμενη κυβέρνηση, με αποτέλεσμα τη δραματική μείωση του αριθμού σκαφών που ελλιμενίζονται στη Λέρο.
3. Ζητήθηκε από τον κ. Παππά η άμεση επίλυση του προβλήματος που έχει προκύψει στο νησί μας με τα πρόστιμα στους Αιγιαλούς, προς τους επαγγελματίες, σε φορείς του Δημοσίου όπως και στη Μητρόπολη Λέρου, όπου ζητήθηκε από το Δήμαρχο η αναστολή των προστίμων.
Ο κ.Παππάς αφού άκουσε με προσοχή τον δήμαρχο Λέρου, είπε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να δοθούν λύσεις στα προβλήματα του νησιού.
{loadmoduleid 270}
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα
Λέρος: Παραδοσιακό Πανηγύρι στον Δρυμώνα στις 16 Αυγούστου
Λέρος: Παροχή συνδρομής σε 27χρονο τραυματία στο Παντέλι από το Λιμενικό
Τρεις διακομιδές ασθενών από Λέρο και Λειψούς
Κινητοποιήσεις υπέρ της Παλαιστίνης στα Δωδεκάνησα