Με τον Αναπληρωτή Υπουργό εσωτερικών Κ.Στέλιο Πέτσα,συναντήθηκε ο δήμαρχος Λερου με θέμα την έγκριση πρόσληψης έξι (6) Δημοτικών Αστυνομικών μετά το αίτημα που υπέβαλε ο Δήμος μας στο Υπουργείο Εσωτερικών για το οποίο δεσμεύθηκε ο Κ.Υπουργός οτι θα καταβάλει κάθε προσπάθεια για την έγκριση του.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την λειτουργία των Δήμων όπως και χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων.
Ο Δήμαρχος Λέρου ευχαρίστησε τον Κ.Υπουργό για την άψογη συνεργασία όπως και για την έγκριση χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων στα περισσότερα των οποίων εχουν υποβληθεί προτάσεις απο τον Δήμο μας.















![Λέρος: Ολοκληρώθηκε η διαδικασία των εκλογών στον Εμπορικό Σύλλογο [VIDEO]](https://lerosnews.gr/wp-content/uploads/2025/03/emporikos-syllogos.webp)


ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Οι μαθητές της Γ΄ τάξης του Μπελλενείου Γυμνασίου καθάρισαν την παραλία Παντελίου
Λέρος: Στην 7η International Yachting Sector στο Μαρμαρίς ο τουριστικός πράκτορας Δημήτρης Καστής
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025