back to top
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Συνάντηση Κωνσταντίνου Κουβά με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Συνάντηση Κωνσταντίνου Κουβά με τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης

Την Πέμπτη 25/01/2018, και έπειτα από πρόσκληση του εκπροσώπου του Δήμου Λέρου, Κωνσταντίνου Κουβά, προς τον Γενικό Γραμματέα Τουριστικής  Πολιτικής και Ανάπτυξης, κ. Γιώργο Τζιάλλα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στην έκθεση BOOT στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν τα 9 νησιά της Περιφέρειας που εκπροσωπούν τους Δήμους τους.

Οι εκπρόσωποι των νησιών, χαιρέτησαν την παρουσία του ΕΟΤ στην συγκεκριμένη έκθεση, μιας και είναι η πρώτη φορά που έχει περίπτερο στο κτίριο όπου προωθείται ο καταδυτικός τουρισμός.

Οι επαγγελματίες μετέφεραν και συζήτησαν  προβλήματα και προτάσεις με τον  Γενικό Γραμματέα, με σκοπό η προβολή και παρουσίαση των νησιών να βελτιώνεται κάθε χρόνο και να προκύπτει άμεση ανταπόκριση.

Λάβαμε διαβεβαίωση από τον κ. Τζιάλλα, πως ο ΕΟΤ θα εξακολουθεί να παρουσιάζεται με περίπτερο του στην  συγκεκριμένη αίθουσα,  και θα πράττει παράλληλα με τον πολιτικό σχεδιασμό της κυβέρνησης ώστε η Ελλάδα να χαρακτηριστεί ένας παγκόσμιος καταδυτικός προορισμός. 

Συναντήσεις για συζητήσεις και κατάθεση προτάσεων, έχουν προγραμματιστεί τις επόμενες ημέρες στην Αθήνα, στο Υπουργείο Τουρισμού.

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ