back to top
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Λέρος: Συμμετοχή του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου ‘’Η ΖΩΗ’’ σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Συμμετοχή του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου ‘’Η ΖΩΗ’’ σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος των Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου, Δωρεάς Οργάνων Σώματος & Αιμοποιητικών Κυττάρων ”Η ΖΩΗ” θα συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στο Χριστουγεννιάτικο ‘’Χωριό Της Αγάπης’’ το οποίο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά στο νησί μας.

Πιο συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν δύο διαδραστικά εργαστήρια για μικρά παιδιά την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου και την Παρασκευή 14  Δεκεμβρίου από τις 17:00 μμ. έως τις 18:30 μμ. με σκοπό την γνώση και την ενημέρωση των μικρών μας φίλων σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία και την κοινωνική προσφορά γενικότερα.

Η ιδέα των εργαστηρίων αυτών ανήκει εξολοκλήρου στην φίλη και μέλος του συλλόγου μας κυρία Άννυ Μοσχονά η οποία θα έχει και την επιμέλεια των δύο αυτών δράσεων.

Η είσοδος στα δύο αυτά εργαστήρια είναι ελεύθερη για όλους.

Επίσης θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι ο Σύλλογος των Εθελοντών Αιμοδοτών της Λέρου ‘’Η ΖΩΗ’’ σε συνεργασία με την συμπατριώτισσα μας Πρωταθλήτρια και Ολυμπιονίκη, Μαραθωνοδρόμο, Ουρανία Ρεμπούλη θα συνδιοργανώσουν τον φετινό αγώνα αγάπης LEROS SANTA RUN ο οποίος θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου με ώρα εκκίνησης τις 16:00 μμ. μπροστά από το Χριστουγεννιάτικο ‘’Χωριό της Αγάπης’’ και θα πραγματοποιηθούν τρεις διαφορετικές διαδρομές με δείκτη δυσκολίας ανάλογο της ηλικίας των δρομέων που θα συμμετέχουν. Η τιμή συμμετοχής ορίστηκε στα οκτώ (8) ευρώ και οι εγγραφές για όσους επιθυμούν να συμμετέχουν θα πραγματοποιούνται καθημερινά από τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου έως και πριν τη διεξαγωγή του αγώνα και ώρες από τις 16:00 μμ έως τις 19:00 μμ. εντός του Χριστουγεννιάτικου ‘’Χωριού της Αγάπης’’ από κλιμάκιο στελεχών της επιτροπής νέων του συλλόγου μας. 

Στους συμμετέχοντες θα μοιραστούν μπλουζάκια LEROS SANTA RUN, σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, έπαινοι και μετάλλια συμμετοχής έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Προτεραιότητα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε στους μικρούς μας φίλους και θα παρακαλούσαμε όποιος διαθέτει στολή του Άγιου Βασίλη να την φορέσει για να βοηθήσει έτσι και τους διοργανωτές να δώσουν όσο το δυνατό περισσότερο εορταστικό τόνο στην εκδήλωση.

Σκοπός τόσο της κυρίας Ρεμπούλη όσο και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου των εθελοντών αιμοδοτών Λέρου είναι η συγκεκριμένη γιορτινή εκδήλωση αγάπης να καθιερωθεί ως θεσμός και να διενεργείται κάθε χρόνο για την πραγματοποίηση ενός διαφορετικού κάθε φορά φιλανθρωπικού σκοπού.

Έτσι λοιπόν ασπαζόμενοι την επιθυμία της κυρίας Ρεμπούλη, ο σύλλογος μας συμμετέχει ενεργά και θα βοηθήσει ούτως ώστε τα όποια έσοδα αποκομιστούν από το φετινό αγώνα αγάπης LEROS SANTA RUN 2018 να διατεθούν για να καλυφθούν ανάγκες του νοσοκομείου της Λέρου.

Ευχαριστούμε θερμά τον επιχειρηματικό κλάδο και τους εμπόρους της Λέρου οι οποίοι, για ακόμα μία φορά, στέκονται αρωγοί και με τις χορηγίες τους βοηθούν τα μέγιστα στην πραγματοποίηση των δράσεων του συλλόγου μας!

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ