back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΛΕΡΟΣ: Συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου στους 26ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛΕΡΟΣ: Συμμετοχή του Γυμναστικού Συλλόγου στους 26ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου

Την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου αναχωρούν από το νησί μας οι αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Νέων Λέρου προκειμένου να συμμετέχουν στους 26ους Αιγαιοπελαγίτικους Αγώνες Στίβου που θα διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο 5 και 6 Οκτωβρίου στη Χίο.

Τους αγώνες διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Χίου-Σάμου, το Δήμο Χίου, τις Περιφέρειες Βορείου και Νοτίου Αιγαίου και την Περιφερειακή Ενότητα Χίου. Στους συγκεκριμένους αγώνες θα συμμετέχουν περισσότερα από 30 σωματεία στίβου απ΄ όλο το Αιγαίο με περισσότερους από 450 αθλητές.

Στην αποστολή του Γ.Σ.Ν. Λέρου θα μετέχουν οι αθλητές και αθλήτριες: Ουρανία Ρεμπούλη, Γεωργία Βασιλικού, Ιωάννα Χλωρού, Αντώνιος Νομικός, Αναστάσιος Κουβάς, Νεκτάριος Ανέμης, Αναστάσιος Νταλλαρής, Ιωάννης Ροδάτης, Νικήτας- Μαράτος Φιλιππίδης, Εμμανουήλ Χατζηδάκης και Νικόλαος Κατραμάδος.

Θα τους συνοδέψουν ο πρόεδρος του συλλόγου Αντώνης Μπίλλης και οι προπονητές τους Μιλτιάδης Παπαντωνάκης και Νικόλαος Ροδάτης

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ