• Λέρος: Συμμετοχή του Φώτη Γιαννακού στην επιτροπή της “Aegean Cuisine”

    Λέρος: Συμμετοχή του Φώτη Γιαννακού στην επιτροπή της “Aegean Cuisine”

    Αναγνώσεις: 1K

Αγώνα δρόμου δίνει η επιτροπή της “Aegean Cuisine” για την προώθηση των παραδοσιακών μας προϊόντων τόσο στη Λέρο όσο και στα υπόλοιπα νησιά της Δωδεκανήσου, για τη νέα τουριστική σεζόν!

Στη συγκεκριμένη επιτροπή συμμετέχει και ο συμπατριώτης μας κ. Φώτης Γιαννακός, ως σύμβουλος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου, ο οποίος αποδεικνύεται ιδιαίτερα δραστήριος, συμμετέχοντας σε όλες τις συναντήσεις του επιμελητηρίου χωρίς να υπολογίζει το κόστος και τον χρόνο που χρειάζεται η ενασχόληση με τα πολλά και επείγοντα θέματα του κλάδου της εστίασης στο Επιμελητήριο.

Μάλιστα, ο κ. Γιαννακός τονίζει ότι:

“Στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αναδεικνύουμε την τοπική μας κληρονομιά. Τα ντόπια μας προϊόντα και η παραδοσιακή Λέρικη κουζίνα όλων των εστιατορίων είναι μοναδική, ενώ παράλληλα όλες οι επιχειρήσεις του νησιού μας πρέπει να είναι ενωμένες για την προώθηση:

  • Εμφιαλωμένου Κρασιού Λέρου
  • Παραδοσιακά γλυκά (Πουγγια-Διπλες)
  • Παστό κολιό & Γαύρο μαρινατο Λέρου
  • Πιστοποιημένο Ελαιόλαδο
  • Πιστοποιημένα Τυροκομικά προϊόντα Λέρου Τυροκομείο Λέρου
  • Σάλτσες Λέρου
  • Γλυκά κουταλιού,
  • Καπαρη
  • Γκαβαφα
  • Θυμαρίσιο Μέλι Λέρου


Αφήστε ένα σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *