19-09-2019 Τελευταία ενημέρωση: 08:05, στις 18-09-2019

ΛΕΡΟΣ: Συμμετοχή Επάρχου ΠΕ Καλύμνου στην 16η Λαμπαδηδρομία

Σχολιάστε το άρθρο
Κατηγορία: Τα νέα της Λέρου
Εμφανίσεις: 2985 φορές

Ο Έπαρχος Καλύμνου κ. Θεμέλαρος,  συμμετείχε ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, αλλά και ως εθελοντής αιμοδότης στην 16η λαμπαδηδρομία  Εθελοντών Αιμοδοτών  Λέρου «Η ΖΩΗ». Η λαμπαδηδρομία οργανώθηκε  στη Λέρο το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου,  σε συνεργασία με τον αδελφοποιημένο  Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου  «ΑΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ» και την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου  Αιγαίου, του Δήμου Λέρου,  Συλλόγων και  φορέων του νησιού. 

Με αφετηρία το Κάστρο του νησιού  και περνώντας από τον Πλάτανο η λαμπαδηδρομία κατέληξε στο λιμάνι της Αγία Μαρίνας, με τη  συμμετοχή εκατοντάδων εθελοντών και  κατοίκων του νησιού που  ξεπέρασε   κάθε προηγούμενο. 

Ο Έπαρχος στο σύντομο χαιρετισμό του, συνεχάρη τους δύο Συλλόγους για την πρωτοβουλία  και τη διοργάνωση,    η οποία ήταν αφιερωμένη   στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, οι οποίες διαχρονικά φιλοξενούνται στο νησί της Λέρου, όπως είναι οι  ψυχικά ασθενείς και οι πρόσφυγες που προέρχονται από εμπόλεμες ζώνες. Επίσης  αναφέρθηκε στο μήνυμα της εκδήλωσης που είναι η ανιδιοτελής, εθελοντική  προσφορά, το ανεκτίμητο και αναντικατάστατο δώρο ζωής που προσφέρουν οι εθελοντές προς το συνάνθρωπο.

ΦΩΤΟ: Μ. ΣΟΥΛΟΥ


Πείτε κάτι εδώ...
Είστε επισκέπτης
Διαφορετικά σχολιάστε ως επισκέπτης με ψευδώνυμο
Φόρτωση σχολίου... Το σχόλιο θα ανανεωθεί μετά 00:00.

Γίνετε ο πρώτος επισκέπτης που θα σχολιάσει.

Βρείτε μας στο Facebook