Την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018 ο Δήμαρχος Λέρου κ. Μιχάλης Κόλιας συμμετείχε στο Δ.Σ της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου με 20 θέματα στην ημερήσια διάταξη.
Στη συνεδρίαση συμμετείχαν μεταξύ άλλων ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Νεκτάριος Σαντορινιός, οι Βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αντώνης Συρίγος, κ. Νίκος Μανιός, οι Βουλευτές Δωδεκανήσου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Δημήτρης Γάκης, κ. Ηλίας Καματερός, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΕ κ. Γιώργος Πατούλης, ο Περιφερειάρχης Ν.Α. κ. Γιώργος Χατζημάρκος, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρώην Υφυπουργός Τουρισμού κ Γιώργος Νικητιάδης.
Ιδιαίτερα σημαντικά ήταν τα θέματα που απασχόλησαν το Δ.Σ. της ΠΕΔ, όπως η λήψη απόφασης για την εκχώρηση στο Υπερταμείο, δημόσιων ακινήτων που βρίσκονται εντός των γεωγραφικών ορίων των Δήμων του Νοτίου Αιγαίου, η απόφαση για το πρόγραμμα “βοήθεια στο σπίτι” κ.α.
Στη συγκεκριμένη συνεδρίαση ο Δήμαρχος Λέρου έθεσε δυο σημαντικά θέματα:
1. Την εξεύρεση λύσης σχετικά με την παραχώρηση ακινήτων του Δημοσίου στον Δήμο Λέρου
2. Την χρηματοδότηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου
Τα δύο παραπάνω θέματα έγιναν ομόφωνα αποδεκτά προς συζήτηση, ενώ για τη χρηματοδότηση του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Λέρου λήφθηκε θετική απόφαση γεγονός που καταδεικνύει την επιμονή αλλά και τη δικαίωση της Δημοτικής Αρχής τόσο στην κοινωνική πολιτική, όσο και στα αναπτυξιακά ζητήματα ουσίας που απασχολούν τη Λέρο.
{loadmodule mod_ads_elite,Ads Elite (2)}
















ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ
Λέρος: Σύλληψη 33χρονου για κατοχή ναρκωτικών και αρχαιοτήτων
Λέρος: 48ωρη απεργία στα ταξί - Τρίτη 2 & Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2025
Λέρος: Νέα δικαστική περιπέτεια για τον πρώην Δήμαρχο Μιχάλη Κόλια: 18 μήνες φυλάκιση με αναστολή για παράβαση καθήκοντος
Λέρος: Ένταση, βαριές εκφράσεις και προαναγγελία μηνύσεων στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου
Λέρος: Εντυπωσιακό κλάδεμα των δέντρων στο νησί