back to top
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Λέρος: Συλλυπητήριο μήνυμα Αικ. Εμμανουήλ για τον Μίλτο Παπαντωνάκη

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥΛέρος: Συλλυπητήριο μήνυμα Αικ. Εμμανουήλ για τον Μίλτο Παπαντωνάκη

«Με βαθύτατη οδύνη και ιδιαίτερη συγκίνηση πληροφορήθηκα την απώλεια του αγαπημένου σε όλους μας δασκάλου, του Μίλτου Παπαντωνάκη.

Ο κύριος Μίλτος, όπως τον γνώριζαν όλοι, υπήρξε ένας πραγματικός αγωνιστής, ένας άνθρωπος με αξίες και ιδανικά, με δύναμη ψυχής, με ξεχωριστή λεβεντιά και ευγένεια, αλλά πάντα με ταπεινοφροσύνη και σεμνότητα.

Πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης απέναντι στην κοινωνία. Υπήρξε υπόδειγμα πατέρα και συζύγου- ένας άριστος οικογενειάρχης.

Όσοι τον ζήσαμε, όσοι μεγαλώσαμε μαζί του, όσοι τον γνωρίσαμε, σαν άνθρωπο, σαν γυμναστή, σαν αθλητή, σαν φίλο, τον αγαπήσαμε πολύ. Μεγαλώσαμε γενιές και γενιές δίπλα του και όλοι θα θυμόμαστε την καλοσύνη του, το χαμόγελό του, τις συζητήσεις μαζί του, αλλά και την απέραντη αγάπη του για τον αθλητισμό και τους μαθητές του. Αυστηρός, αλλά και δίκαιος!!!

Ανέβασε τα νησιά μας ψηλά! Τη Λέρο, την Κάλυμνο, τα Δωδεκάνησα!!!  Ανέδειξε σπουδαίους αθλητές για τους οποίους καμάρωνε σα να ήταν παιδιά του. Κι εμείς καμαρώναμε για εκείνον. Κι όμως εκείνος αθόρυβα και ταπεινά συνέχιζε πάντα να δουλεύει και να αγωνίζεται. Χωρίς έπαρση, χωρίς υπερβολές. Κι έτσι πάλεψε μέχρι το τέλος… αθόρυβα, ταπεινά και με αξιοπρέπεια. Ένα τέλος, που ήρθε απροσδόκητα νωρίς και μας πίκρανε πολύ!

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας δάσκαλε!» 

Κατερίνα Εμμανουήλ

{loadmoduleid 270}

ενδιαφεροντα θεματα

ΥΓΕΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ